Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:32 | 14/04/2018

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε ζωντανή εικόνα από την τηλεόραση της Ζούγκλας 

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μορφοβούνι Καρδίτσας τελείται η κηδεία του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, του άτυχου χειριστή του Mirage 2000-5 που έχασε τη ζωή του την Πέμπτη όταν το μαχητικό αεροσκάφος στο οποίο ήταν κυβερνήτης κατέπεσε εννέα μίλια βορειοανατολικά της Σκύρου. 

Η σορός του άτυχου πιλότου, συνοδεία της συζύγου του, μεταφέρθηκε αρχικά στην 114 ΠΜ της Λάρισας όπου τελέστηκε τρισάγιο. Το φέρετρο έφτασε με C -130 και στη συνέχεια οδηγήθηκε στην εκκλησία για το ύστατο χαίρε.

Λίγο πριν από τις 12.00 το μεσημέρι έφτασε στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου η σορός του πιλότου της Πολεμικής Αεροπορίας για να εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα. Το άγημα της Πολεμικής Αεροπορίας απέδωσε τιμές. 

Τραγικές φιγούρες, η σύζυγός του και ο πατέρας του. Μεσίστιες κυματίζουν οι σημαίες στο Μορφοβούνι.

Στον Ιερό Ναό βρίσκονται οι κ.κ. Καμμένος και Κουβέλης από την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Επίσης ο πρόεδρος της Ν.Δ. κ. Κυριάκος Μητσοτάκης καθώς και ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας κ. Βασίλης Κικίλιας. 











Μην μπορώντας να αντέξει τον ανείπωτο πόνο από τον αιφνίδιο χαμό του Σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, η σύζυγος του έχασε τις αισθήσεις της λίγο πριν ξεκινήσει η κηδεία.


  
Οι παρευρισκόμενοι τη συνέφεραν, και η ίδια θα παραμείνει σε ασθενοφόρο καθ' όλη τη διάρκεια της τελετής.

Πάνος Καμμένος
Πάνος Καμμένος


 

Φώτης Κουβέλης
Φώτης Κουβέλης


 

Κυριάκος Μητσοτάκης
Κυριάκος Μητσοτάκης


 

Βασίλης Λεβέντης
Βασίλης Λεβέντης














zougla.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis