Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
09:20 | 22/02/2020

Δημοσιεύουμε Δελτίο Τύπου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ροδόπης:

Αντιπροσωπεία του Ένωσης μας συνάντησε την 18/02/2020 τον νέο Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης Ταξίαρχο κ. ΣΥΡΙΤΟΥΔΗ Πασχάλη κι αφού τον συνεχάρη του ευχήθηκε καλή δύναμη στα νέα του καθήκοντα.  

Φλέγον θέμα για την περιοχή μας παραμένει το μεταναστευτικό, το οποίο βέβαια ο κ. Γενικός έδειξε να γνωρίζει αρκετά καλά, ως τέως Αστυνομικός Διευθυντής Ορεστιάδας.

Ενημερώθηκε για τις συνέπειες του πολύχρονου  φαινομένου για τους αστυνομικούς υπαλλήλους της Δ.Α. Ροδόπης και για τα αιτήματα μας που δεν τελεσφόρησαν έως σήμερα. Έγινε αναφορά στις οφειλόμενες ημερήσιες αναπαύσεις προς το προσωπικό,  για το οποίο δόθηκε η διαβεβαίωση ότι πρέπει να αντιμετωπιστεί κατά προτεραιότητα.

Στη συνέχεια αναφερθήκαμε στην ανάγκη ανανέωσης του υλικοτεχνικού εξοπλισμού και συγκεκριμένα του στόλου των οχημάτων μας και υγειονομικού υλικού των Υπηρεσιών μας.

Το τελευταίο διάστημα  παρελήφθησαν τέσσερα νέα οχήματα τα οποία διατέθηκαν κυρίως σε περιφερειακές υπηρεσίες της Διεύθυνσης μας.

Συζητήθηκε, επίσης η ανάγκη να επανεξεταστεί το θέμα της κράτησης ποινικών κρατουμένων στα κρατητήρια των Υπηρεσιών μας για διαστήματα, μεγαλύτερα από αυτά που προβλέπονται, από τον κανονισμό κρατητηρίων αστυνομικών Υπηρεσιών.

 

                                                                       ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣΗ ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΑΧΑΙΡΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣΚΑΛΟΓΡΙΑ ΣΤΑΜΑΤΙΑ

                                                

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis