Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Μαρινάκη_AMNA
22:44 | 02/03/2024

Έντονα παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα με τη Λίβερπουλ έχει η Νότιγχαμ Φόρεστ, κατά τη σημερινή εντός έδρας ήττα της (0-1) στο 9ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον ρεπόρτερ του BBC, Ρομπ Σκόφιλντ, ανάμεσα σε αυτούς που εξέφρασαν τα παράπονά τους με το σφύριγμα της λήξης, ήταν και ο ιδιοκτήτης των γηπεδούχων, Βαγγέλης Μαρινάκης. 

Διαβάστε επίσης

Ο Βρετανός δημοσιογράφος ανέφερε στο ρεπορτάζ του:

«Σπάνια βλέπεις τέτοιες σκηνές στην φυσούνα. Είδαμε τον Στίβεν Ριντ (σ.σ. ένας από τους βοηθούς του προπονητή Νούνο Εσπιρίτο Σάντο) έξαλλο. Αυτός και ο ιδιοκτήτης της Φόρεστ, Ευάγγελος Μαρινάκης ακολούθησαν τον διαιτητή Πολ Τίρνι και τον τέταρτο Γκρέιαμ Σκοτ μέχρι το δωμάτιο των διαιτητών, ουρλιάζοντας: Σεβαστείτε τους παίκτες! Σεβαστείτε τους παίκτες! Αυτό συμβαίνει κάθε εβδομάδα! Σεβαστείτε τους παίκτες!

Ο Μαρινάκης σε κάποια στιγμή απομακρύνθηκε από τους ανθρώπους ασφαλείας. Οι παίκτες της Φόρεστ ήταν έξαλλοι, ο Νούνο έδειχνε εντελώς διαλυμένος. Ο Γιούργκεν Κλοπ εξερράγη δίπλα μου, υποστηρίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί γίνεται τόσος ντόρος. Επικράτησε ένα χάος».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis