Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:38 | 28/06/2023

Πριν λίγες ημέρες κατέθεσα τη παραίτηση μου από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας . Η επιθυμία μου να μην ανανεώσω ακόμη μία ετήσια σύμβαση ως Συνοριακός Φύλακας σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει την αγάπη και το σεβασμό που νιώθω για αυτή. Η οικογένεια της ΕΛ.ΑΣ με στήριξε και με αγάπησε, όπως έκανα κι εγώ εξάλλου . Αν περιαυτολογούσα θα έλεγα πως όσοι με γνωρίζουν καλά , γνωρίζουν πως είμαι ένα άτομο δραστήριο, επαγγελματικά και καλλιτεχνικά ανήσυχο. Έτσι ήμουν και θα συνεχίσω να είμαι. Δεν εμμένω στο κοινότυπο σκεπτικό του οικονομικού “βολέματος”, κι ας έχουν θεωρητικά δίκιο. Αποφάσισα να συνεχίσω να κυνηγάω τα όνειρα μου και να εξελίσσω μέρα με τη μέρα ένα καλύτερο εαυτό. Συνεπώς, σε λίγους μήνες θα κλείσει οριστικά και ο κύκλος μου στο νησί της Λέσβου.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που με στήριξαν με τη ψήφο και τη στάση τους σε κάθε μας συλλογικό βήμα. Η Ένωση Συνοριακών Φυλάκων Λέσβου θα αποτελεί αναμφίβολα έναν προσωπικό σταθμό . Ήταν μέγιστη η τιμή να εκπροσωπώ τους συναδέλφους μου ως Πρόεδρος τους και Αντιπρόσωπος Λέσβου στη Πανελλήνια Ομοσπονδία Συνοριακών Φυλάκων. Ο Πρόεδρος , τα Μέλη του ΔΣ και όλοι οι Αντιπρόσωποι της Π.Ο.ΣΥ.ΦΥ έδωσαν ένα δείγμα εποικοδομητικής συνεργασίας και πνεύματος που θα κρατάω ως εφόδιο στη ζωή μου. Σας ενθαρρύνω να συνεχίσετε να διεκδικείτε για τα δικαιώματα του κλάδου της Ελληνικής Αστυνομίας ,να αναδεικνύετε το έργο και το κοινωνικό της πρόσωπο.

Διαβάστε επίσης

Τέλος, θα ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΦΥ.Λ. και όλους τους Πολιτικούς, Αυτοδιοικητικούς, Συνδικαλιστικούς και Πολιτιστικούς φορείς για την αγαστή συνεργασία μας αυτά τα χρόνια. Νιώθω Υπερήφανος που υπηρέτησα ως Συνοριακός Φύλακας στη Λέσβο και θα συνεχίσω αδιάκοπα να στηρίζω τον αγώνα και το έργο σας.

Εις το Επανιδείν !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 bordernews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis