Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:39 | 04/10/2023

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η λειτουργία του περιπτέρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Άρτας, με το οποίο συμμετείχε στην 9η Πανελλήνια Γενική Έκθεση, η αυλαία της οποίας έπεσε χθες 3-10-2023.

Πλήθος κόσμου, εκπρόσωποι φορέων και αρχών, είχαν τη δυνατότητα με τη βοήθεια έντυπου και οπτικοακουστικού υλικού, αλλά και με τη διαπροσωπική επικοινωνία με το αστυνομικό προσωπικό, να ενημερωθούν για διάφορα θέματα όπως οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής, για τρόπους προστασίας από επιτήδειους που επιχειρούν να τους κλέψουν ή να τους εξαπατήσουν, για την ενδοοικογενειακή βία, καθώς επίσης για το έργο και τις δράσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.

Διαβάστε επίσης

Ιδιαίτερα φάνηκε να το απολαμβάνουν τα παιδιά, τα οποία εξοικειώθηκαν με τους κανόνες οδικής ασφάλειας, παίζοντας και διασκεδάζοντας, ενώ αναρίθμητα ήταν τα αιτήματα να ανέβουν στην υπηρεσιακή μοτοσικλέτα και να φωτογραφηθούν ως αστυνομικοί, τα οποία φυσικά ικανοποιήθηκαν στο έπακρο!

Ακόμη, 315 μαθητές από 13 σχολεία της Άρτας, πέραν την επίσκεψής τους στο περίπτερο, παρακολούθησαν διάλεξη από Αξιωματικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας και του Γ΄ Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Αντιρρίου – Ιωαννίνων και στο τέλος τους απονεμήθηκε αναμνηστικό βραβείο κυκλοφοριακής αγωγής.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη δράση εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλέγμα πρωτοβουλιών που αναπτύσσουν οι υπηρεσίες της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηπείρου, με σκοπό τη συνεχή ενημέρωση, εξυπηρέτηση και προστασία του κοινωνικού συνόλου.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis