Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
21:14 | 07/07/2024

Εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση πραγματοποιήθηκε  κατά τις νυκτερινές ώρες χθες  (06.07.2024)  και πρώτες πρωινές ώρες σήμερα  (07. 07.2024), σε περιοχές των Δήμων Ηρακλείου ,Χερσονήσου και Φαιστού  στο πλαίσιο του ειδικού σχεδίου που εκπονείται για την πρόληψη και αντιμετώπιση  κάθε μορφής εγκληματικότητας, τη διαμόρφωση  ασφαλών συνθηκών διαβίωσης των πολιτών, καθώς και εμπέδωσης του αισθήματος ασφάλειάς τους.

Η  δράση   οργανώθηκε  από τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηρακλείου και  υλοποιήθηκε από κλιμάκια ελέγχων που συγκροτήθηκαν με συμμετοχή αστυνομικών  από διάφορες υπηρεσίες  της ανωτέρω Διεύθυνσης Αστυνομίας   με τα απαραίτητα μέσα και εξοπλισμό.

Διαβάστε επίσης

Στο πλαίσιο της επιχείρησης:

ελέγχθηκαν  804  άτομα και -702 οχήματα,

προσήχθησαν -13- άτομα,

συνελήφθησαν -11- άτομα

Οι συλλήψεις αφορούσαν :

-3-  διατάραξη   από καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος

-4-  άγρα πελατών

-1- παραεμπόριο-πλανόδιο εμπόριο

-1 – στέρηση άδειας ικανότητας οδήγησης,

-1 -ναρκωτικά –περί όπλων

-1 -καταδικαστική απόφαση

Επίσης βεβαιώθηκαν 118 παραβάσεις από τις οποίες οι 21 αφορούσαν μέθη οδηγών ,οι 21 μη χρήση κράνους και οι 11 μη χρήση ζώνης ασφαλείας.

Επιπλέον  κατά τη διάρκεια της επιχείρησης  στην περιοχή του Δήμου Φαιστού με τη συνεργασία κλιμακίου της Χημικής Υπηρεσίας Ηρακλείου και της Διεύθυνσης Εμπορίου Ηρακλείου  πραγματοποιήθηκαν  έλεγχοι   που αφορούσαν  τα αλκοολούχα ποτά.

Ανάλογες  αστυνομικές   δράσεις, οι οποίες έχουν ως γνώμονα την προστασία και ασφάλεια του κοινωνικού συνόλου, θα συνεχιστούν και σε άλλες περιοχές της Περιφέρειας Κρήτης.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis