Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκαμ
12:39 | 05/08/2023

Αλλεπάλληλα είναι τα περιστατικά τραυματισμών ανυποψίαστων πολιτών από αδέσποτες σφαίρες στην Κρήτη και μάλιστα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Αυτή τη φορά, ένας 58χρονος που περνούσε την ώρα του σε καφενείο στην περιοχή του Σταυρωμένου στο Ρέθυμνο τραυματίστηκε, ευτυχώς επιφανειακά, στο στήθος από αδέσποτη σφαίρα.

Όπως προέκυψε, οι άσκοποι πυροβολισμοί "έπεφταν" σε γλέντι με αφορμή τον αρραβώνα ενός ζευγαριού που βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη την ίδια ώρα, σε σπίτι στην περιοχή του Πρίνου.

Διαβάστε επίσης

Ο 58χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια πήρε εξιτήριο. Για το περιστατικό, όμως, ενημερώθηκε η ΕΛ.ΑΣ και μάλιστα συνέβη κάτι το πρωτοφανές. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο οργανώθηκε τεράστια αστυνομική επιχείρηση με τη συμμετοχή των ανδρών της ΕΚΑΜ Κρήτης, της ΟΠΚΕ Ηρακλείου, του ΤΑΕ και της Ασφάλειας Ρεθύμνου, που έσπευσαν πάνοπλοι στο σημείο όπου το γλέντι βρισκόταν στο αποκορύφωμά του.

Η επιχείρηση σύμφωνα με πληροφορίες έλαβε χώρα γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα και στην ουσία πρόκειται για μια νέα τακτική της ΕΛ.ΑΣ στην Κρήτη που καταδεικνύει ότι πλέον δεν υπάρχει καμία ανοχή στο εξαιρετικά επικίνδυνο φαινόμενο των άσκοπων πυροβολισμών.

Οι πάνοπλοι αστυνομικοί διέκοψαν το γλέντι ξεκινώντας άμεσα τον έλεγχο. Μάλιστα, μετά των 60 περίπου παρισταμένων στην εκδήλωση υπήρξαν αντιδράσεις και αποδοκιμασίες στη θέα των αστυνομικών. Στο σημείο βρέθηκαν πολλά φυσίγγια ενώ συνελήφθη και ο 50χρονος διοργανωτής του γλεντιού για υπόθαλψη εγκληματία καθώς δεν κατονόμαζε ποιος ή ποιοι ήταν εκείνοι που έριχναν τις μπαλωθιές.

Πηγή:  cretalive.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis