Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 18/05/2024

Την απόλυτη φρίκη ζούσε η 40χρονη που δολοφονήθηκε στο Μενίδι από τον 50χρονο εν διαστάσει σύζυγό της. Ξυλοδαρμοί, βία ακόμη και μπροστά στα μάτια των παιδιών της ήταν η καθημερινότητά τους.

Ο 50χρονος δολοφόνος της είχε φτάσει στο σημείο να βάλει το κεφάλι της σε ασβέστη, να την απειλεί με χλωρίνη, να τη χτυπά διαρκώς και με κυνισμό παραδέχθηκε την πράξη του.

«Θα σας κάψω όλους»

Διαβάστε επίσης

Η 40χρονη είχε δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς στις 7 Μαΐου όταν κατήγγειλε το τελευταίο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας. Ο 50χρονος, σύμφωνα με την ΕΡΤ, την παρακολουθούσε επί μία βδομάδα, εκτοξεύοντας απειλές όπως «θα σας κάψω όλους».

Σύμφωνα με όσα έχουν αποκαλυφθεί, στην κατάθεση που είχε δώσει στους αστυνομικούς η 40χρονη, είχε πει: «Εχθές 6 Μαΐου 2024 και περί ώρα 11:10 ήταν πάλι έξω από το σπίτι μου και απλά καθόταν στο αμάξι του, τον πλησίασα να τον ρωτήσω γιατί είναι εδώ και άρχισε να με εξυβρίζει. (…) Επίσης ήταν εμφανώς μεθυσμένος και είχε πολλά κουτάκια μπύρας μέσα στο αμάξι που καθόταν. Εκεί εγώ πήρα να καλέσω την αστυνομία και με έπιασε από το λαιμό με δύναμη και μου γύρισε το δάχτυλο. Τότε η κόρη μου που ήταν παραδίπλα, πήρε τηλέφωνο το “100”».

Η προσπάθεια της αστυνομίας να μεταφερθεί σε δομή

Για την καταγγελία της 7ης Μαΐου ο δράστης πήρε αναβολή και αφέθηκε ελεύθερος. Ο διοικητής του Τμήματος στο οποίο είχε υποβάλει τη μήνυσή της, επικοινώνησε μαζί της σε μια προσπάθεια την μεταπείσει, ώστε να πάει σε δομή, χωρίς να τα καταφέρει και την ρώτησε αν θυμόταν πώς λειτουργούσε το panic button, τονίζοντάς της πως αν τον έβλεπε μπροστά της, να πατούσε αμέσως το κουμπί, έτσι ώστε να τον συλλάβουν αμέσως.

Ο ανατριχιαστικός διάλογος πριν τη δολοφονία της στο Μενίδι

Τον διάλογο πριν από τη δολοφονία της στο Μενίδι αποκάλυψε το OPEN. Ο δράστης πριν σκοτώσει με το μαχαίρι την 40χρονη είχε έναν θρασύτατο διάλογο με το θύμα του.

Όπως περιγράφει στην κατάθεσή του ο δράστης: «Το μαχαίρι το είχε κρύψει στη ζακέτα μου. Μόλις την είδα της λέω “Τι έγινε; Πας καλά; Πάμε επάνω στο σπίτι και μου απαντά “δεν έχουμε καμία δουλειά να πάμε στο σπίτι” τότε έβγαλα το μαχαίρι και ούτε θυμάμαι που την κάρφωνα. Την κάρφωνα παντού. Ούτε τι έγινε με το μαχαίρι θυμάμαι νομίζω το άφησα εκεί πάνω της».

Τα παραπάνω δείχνουν πόσο αμετανόητος είναι ο δολοφόνος και πόσο καλά είχε οργανώσει το έγκλημα.

Την σκότωσε και πήγε σε ξενοδοχείο να δει ειδήσεις

Την ίδια στιγμή νέα στοιχεία έρχονται στο φως σχετικά με τις κινήσεις του δράστη λίγα λεπτά μετά την δολοφονία της άτυχης γυναίκας. Συγκεκριμένα ο συζυγοκτόνος μετά την αποτρόπαια πράξη του πήγε σε δωμάτιο ξενοδοχείου, όπως συνήθιζε τελευταία. Μάλιστα την ημέρα του φόνου, ζήτησε δωμάτιο και όταν τον ρώτησαν, πόσες ημέρες θα μείνει, απάντησε «σήμερα και βλέπουμε», σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha.

«Θέλω να δω ειδήσεις»

Μια ώρα μετά κι αφού είχε πάει στο δωμάτιό του κατέβηκε στη ρεσεψιόν γιατί δεν μπορούσε να ανοίξει την τηλεόραση. Ζήτησε τη βοήθεια των υπαλλήλων του ξενοδοχείου, λέγοντας με μεγάλη αγωνία «Θέλω να δω ειδήσεις». Ο 50χρονος ήθελε να μάθει τι έλεγαν τα δελτία ειδήσεων για την αποτρόπαια πράξη του και μόλις κατάλαβε ότι τον αναζητά η αστυνομία το έβαλε στα πόδια.

newsbomb.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis