Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:59 | 27/01/2024

"Αθόρυβος" είναι στα πρώτα του 24ωρα στον Κορυδαλλό ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι.

Σύμφωνα με το Star, βρίσκεται στη Γ' Πτέρυγα και προαυλίζεται μόνος του. Είναι ήρεμος, αλλά το ψυχρό βλέμμα παραμένει. Από την πρώτη μέρα που μπήκε - και πέρασε την πρώτη του συνέντευξη - μέχρι σήμερα, δεν έχει ζητήσει τίποτα. "Είναι σα να μην υπάρχει" λένε οι δεσμοφύλακες.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα, ο κρεοπώλης έκανε ήδη και το πρώτο του τηλεφώνημα. Πήρε ένα "δικό του" πρόσωπο και ζήτησε να του στείλουν ένα σακ βουαγιαζ με ρουχα. Μέσα στη φυλακή μιλάει με έναν κρατούμενο. Έναν άνδρα που κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών. Είναι μαζί στο ίδιο κελί. Είναι και ο μόνος έγκλειστος που τον έχει δει, ενώ όλοι οι άλλοι απλά συζητούν γι’ αυτόν.

Ο κατηγορούμενος έχει περάσει από ψυχίατρο -προληπτικά όπως ανέφεραν- και η έκθεση βγήκε "καθαρή".

Άμεσα θα κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση και στη συνέχεια θα επιστρέψει πάλι στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται ότι όταν βρισκόταν στα κρατητήρια του Μεσολογγίου είχε έναν σύντομο διάλογο με άλλον κρατούμενο που είχε κάνει φυλακή και τον ρωτούσε αν "είναι σκληρά στον Κορυδαλλό" κι αν υπάρχει κίνδυνος.

Μεσολόγγι: Τα 11 ανεξήγητα λεπτά του κρεοπώλη στα "Λυόμενα"

Μπάμπης Μεσολόγγι

Την ίδια ώρα, τα φωτογραφικά ντοκουμέντα φωτίζουν τις άγνωστες κινήσεις του 50χρονου κρεοπώλη τη νύχτα που ο Μπάμπης δολοφονήθηκε, όταν ο ίδιος μεταξύ άλλων απέκρυψε ότι βρέθηκε σε αυτή την περιοχή. Παρέμεινε επί 11 λεπτά χωρίς να αποκαλύψει τα όσα έκανε και στη συνέχεια κατευθύνθηκε προς το σπίτι του.

Τη νύχτα του φονικού στις 21:52, το τζιπ του 50χρονου καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας να επιστρέφει στο σπίτι του. Ο Μπάμπης ήταν ήδη νεκρός κι ο ίδιος γυρνούσε από τα Λυόμενα Μεσολογγίου, μια περιοχή που όπως διαπίστωσαν αστυνομικοί, μένουν δύο φίλοι του.

Ποιος ήταν ο λόγος που ο κρεοπώλης σταμάτησε και παρέμεινε στα Λυόμενα για 11 λεπτά; Υπήρξε άτομο που συνάντησε; Γιατί θέλησε να αποκρύψει αυτό το στοιχείο από την πρώτη στιγμή; Γιατί επέμενε να αρνείται ότι βρέθηκε εκεί, ακόμα και όταν οι άντρες του Ανθρωποκτονιών του παρουσίασαν αδιάσειστα στοιχεία από κάμερες;

Όπως αναφέρει το Mega, συνολικά 11 κάμερες κατέγραψαν το τζιπ του κρεοπώλη τη νύχτα του στυγνού εγκλήματος. Ο ίδιος υποστήριζε αρχικά ότι άφησε τον Μπάμπη στον κόμβο των ΤΕΙ στις 20:30 και επέστρεψε απευθείας στο σπίτι του. Η αλήθεια όμως ήταν πολύ διαφορετική.

Όπως έδειξαν οι κάμερες, μετά τον οικισμό του Αγίου Θωμά και τον κόμβο των ΤΕΙ, ο 50χρονος συνέχισε προς τη Ζεστή Μεσολογγίου. Έφτασε στον κόμβο της Ζεστής στην Ιόνια Οδό και κατευθύνθηκε προς την περιοχή των φωτοβολταϊκών.

Ο άτυχος Μπάμπης δολοφονείται και ο 50χρονος κρεοπώλης παίρνει το δρόμο της επιστροφής για το Μεσολόγγι. Οι αντιφάσεις και τα ψέματα που λέει συνεχίζονται.

Ο 50χρονος υποστήριζε ότι αμέσως μετά τον κόμβο των ΤΕΙ, που όπως έλεγε άφησε τον Μπάμπη, κινήθηκε προς το σπίτι του. Οι κάμερες όμως έδειξαν πως μετά το σημείο της δολοφονίας του Μπάμπη, αρχικά κατευθύνθηκε προς το μίνι μάρκετ για να αγοράσει χαρτί υγείας και στη συνέχεια στην περιοχή των Λυομένων. Παρέμεινε εκεί για 11 λεπτά, χωρίς όμως να αποκαλύπτει τα όσα έκανε.

μπαμπης μεσολογγι

O 50χρονος το επόμενο πρωί πήγε σε φίλο του, στην Ορεινή Ναυπακτία και αμέσως μετά άρχισε να δίνει καταθέσεις στην αστυνομία για την εξαφάνιση του Μπάμπη.

Ακόμα οι αστυνομικοί δεν έχουν καταφέρει να εντοπίσουν το κινητό του θύματος. Όπως φαίνεται, κάποιος ή κάποιοι φρόντισαν να το εξαφανίσουν μετά τη δολοφονία. Παρ’ όλα αυτά οι αστυνομικοί, σε συνεργασία με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, έχουν καταφέρει να πάρουν στα χέρια τους μια σειρά από στοιχεία που αξιολογούνται.

Η κίνηση-ματ μετά τις αντιφάσεις

Ακόμα όμως και μετά τις εικόνες που κατέγραψαν οι 11 κάμερες, ο κρεοπώλης επέμενε πως έλεγε εκείνος την αλήθεια. Οι αστυνομικοί τότε του ζήτησαν να κάνουν μαζί την διαδρομή και οι χρόνοι τον εξέθεσαν.

Ο κρεοπώλης υποστήριζε ότι εκείνη τη νύχτα όλα άρχισαν και τελείωσαν μέσα σε 24 με 34 λεπτά. Παρουσία αστυνομικών, για την ολοκλήρωση της διαδρομής που υποστήριζε ότι ακολούθησε χρειάστηκαν μόλις 10 λεπτά. Στην πραγματικότητα όμως, τη νύχτα που ο Μπάμπης δολοφονήθηκε, ο κρεοπώλης βρισκόταν στο δρόμο επί 78 ολόκληρα λεπτά.

Όλα αυτά τα στοιχεία οδήγησαν στην προφυλάκισή του, με τον ίδιο μέχρι σήμερα να επιμένει πως είναι αθώος και πως έχει χέρια καθαρά.

Τα στοιχεία χαρακτηρίζονται από αξιωματικούς του Ανθρωποκτονιών αδιάσειστα, με τις έρευνες για το έγκλημα να συνεχίζονται και την οικογένεια του Μπάμπη, να περιμένει να μάθει την άγνωστη σκοτεινή αλήθεια.

thetoc.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis