Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική
13:00 | 24/07/2024

Εξ αποστάσεως Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών με τίτλο «Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική», από το εξειδικευμένο στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), για όλους, όσοι ενδιαφέρονται να καταρτιστούν στις ποικίλες εφαρμογές της επιστήμης της πληροφορικής και των Η/Υ στις υπηρεσίες υγείας. Στόχος του Προγράμματος είναι οι φοιτητές του να αναπτύσσουν ικανότητες α) στην κατανόηση των πιο κοινών προβλημάτων και προκλήσεων στον χώρο της υγείας, β) στην παραμετροποίηση και ανάλυση αποδοτικών και βιώσιμων λύσεων και γ) στη σύνθεση των προτεινόμενων λύσεων σε υφιστάμενα κλινικά περιβάλλοντα και την ταυτόχρονη παρατήρηση των επιπτώσεων και των αποτελεσμάτων. Επιπλέον, το Πρόγραμμα επενδύει στη γνώση, στην κατανόηση και την ανάπτυξη δεξιοτήτων μέσα από Εικονικά εργαστήρια, όπου οι φοιτητές έρχονται σε επαφή με εφαρμογές λογισμικού, οι οποίες ακολουθούν τα διεθνή πρότυπα και μεθοδολογίες.

Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού προγράμματος «Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική» θα είναι σε θέση να σχεδιάζουν, υλοποιούν, ελέγχουν και αξιοποιούν πληροφοριακά συστήματα επεξεργασίας ιατρικών δεδομένων για την εις βάθος κατανόηση της χρησιμότητας και εφαρμογής των τεχνολογικών λύσεων και προτύπων στον τομέα της υγείας.

Διαβάστε επίσης

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα πιστώνεται με 100 μονάδες ECTS και ο ελάχιστος χρόνος πλήρους φοίτησης είναι τα τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Εκπτώσεις (από 10% ως πλήρη απαλλαγή) παρέχονται από το Πανεπιστήμιο σε δικαιούχους υποψήφιους φοιτητές με λιγότερες ευκαιρίες, όπως άνεργους, άτομα με ειδικές ανάγκες, πολύτεκνους, μονογονεϊκές οικογένειες, κ.λπ. Επιπρόσθετα, παρέχεται έκπτωση 7% σε όσους φοιτητές εξοφλήσουν πλήρως το κόστος των Θεματικών Ενοτήτων που θα επιλέξουν για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 εντός συγκεκριμένων χρονοδιαγραμμάτων.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι δημόσιο, καινοτόμο και ψηφιακό Πανεπιστήμιο, ειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με αποστολή την προώθηση της δια βίου μάθησης. Το ΑΠΚΥ αξιοποιεί όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο την ευελιξία και την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάσει από τον προσωπικό του χώρο, στον δικό του ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορεί να διαθέσει για τη φοίτησή του. Το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό υποστηρίζει και καθοδηγεί τους φοιτητές, ώστε να επιτύχουν τους μαθησιακούς τους στόχους.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στο ΜΠΣ «Εφαρμοσμένη Πληροφορική της Υγείας και Τηλεϊατρική», αλλά και στα υπόλοιπα 20 Μεταπτυχιακά και 4 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ολοκληρώνεται στις 21 Αυγούστου 2024 μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστήμιου: https://admissions.ouc.ac.cy/admissions.

www.ouc.ac.cy | +357 22411600 / 711 | admissions@ouc.ac.cy

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis