Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
σπουδες_unplushed
18:28 | 08/06/2024

Με σημαντικά μειωμένα δίδακτρα (3.400 Ευρώ) για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025 και με Θεματικές Ενότητες που ανταποκρίνονται στα σύγχρονα πεδία της Επιστήμης του Θεάτρου, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει το πιστοποιημένο από τον Φορέα Διασφάλισης και Πιστοποίησης της Ποιότητας της Ανώτερης Εκπαίδευσης (ΔΙ.Π.Α.Ε.) Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θεατρικές Σπουδές».

Το ΜΠΣ «Θεατρικές Σπουδές» εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με νέες επιστημονικές θεωρίες και πρακτικές, ώστε να ενισχύεται η επιστημονική εξειδίκευση και έρευνα σε γνωστικά αντικείμενα των θεατρικών σπουδών, μέσα από τρεις (3) ακαδημαϊκές κατευθύνσεις: (α) Επιβίωση του αρχαίου δράματος (β) Θεατρική αγωγή, και (γ) Υποκριτική και σκηνοθεσία. Οι φοιτητές αποκτούν επιστημονική κατάρτιση και αναπτύσσουν ερευνητικές δεξιότητες σε τομείς, όπως η Ιστορία του Θεάτρου, η Δραματολογία, η Θεωρία του Θεάτρου, η Υποκριτική, η Σκηνοθεσία, η Επιβίωση του Αρχαίου Δράματος στους νεότερους χρόνους, καθώς και η Θεατρική Αγωγή. Η προώθηση συνεργασιών με άλλα πανεπιστήμια και οργανισμούς στην Κύπρο και στο εξωτερικό, οι δυνατότητες πρακτικής άσκησης των φοιτητών για απόκτηση επαγγελματικής εμπειρίας, η προώθηση της φιλοσοφίας της ανοικτής και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και η διασύνδεση του Προγράμματος με την αγορά εργασίας, είναι ορισμένες από τις παραμέτρους που ξεχωρίζουν το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Θεατρικές Σπουδές» της Σχολής Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Το ΜΠΣ «Θεατρικές Σπουδές» πιστώνεται με 120 μονάδες ECTS και ο ελάχιστος χρόνος πλήρους φοίτησης είναι τα τέσσερα (4) ακαδημαϊκά εξάμηνα. Τα σημαντικά μειωμένα δίδακτρα ύψους 3.400 Ευρώ (από 5.400 Ευρώ) προσφέρονται για όλους όσοι θα εγγραφούν στο Πρόγραμμα το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025. Εκπτώσεις (από 10% ως πλήρη απαλλαγή) παρέχονται από το Πανεπιστήμιο σε δικαιούχους υποψήφιους φοιτητές.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) είναι ευρωπαϊκό δημόσιο, καινοτόμο και ψηφιακό Πανεπιστήμιο, ειδικευμένο στην ανοικτή και εξ αποστάσεως εκπαίδευση, με αποστολή την προώθηση της δια βίου μάθησης. Το ΑΠΚΥ αξιοποιεί όλα όσα έχουν να προσφέρουν οι σύγχρονες εκπαιδευτικές τεχνολογίες, παρέχοντας σε κάθε ενδιαφερόμενο την ευελιξία και την πολύτιμη δυνατότητα να σπουδάσει από τον προσωπικό του χώρο, στον δικό του ρυθμό μάθησης, στον χρόνο που μπορεί να διαθέσει για τη φοίτησή του. Το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό υποστηρίζει και καθοδηγεί τους φοιτητές, ώστε να επιτύχουν τους μαθησιακούς τους στόχους.

Η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων για εισδοχή στο ΜΠΣ «Θεατρικές Σπουδές», αλλά και στα υπόλοιπα 19 Μεταπτυχιακά και 4 Προπτυχιακά Προγράμματα Σπουδών που προσφέρει το ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2024-2025, ολοκληρώνεται στις 14 Ιουνίου 2024  μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστήμιου: https://admissions.ouc.ac.cy/admissions.

www.ouc.ac.cy | +357 22411600 / 711 | [email protected]

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis