Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
kodikas-metathesewn
11:18 | 23/06/2024

Tις τελευταίες ημέρες το Policenet.gr έχει δεχθεί μεγάλο αριθμό μηνυμάτων από αστυνομικούς - αναγνώστες μας, που ρωτούν πότε θα συνεδριάσει το Ανώτερο Συμβούλιο Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Υπενθυμίζουμε πως η συνεδρίαση του εν λόγω Συμβουλίου είχε προγραμματιστεί να γίνει την περασμένη Παρασκευή.

Διαβάστε επίσης

Ωστόσο, λόγω έκτακτων υπηρεσιακών αναγκών η συνεδρίαση αναβλήθηκε και όπως πληροφορούμαστε, αναμένεται να πραγματοποιηθεί την 29/6/2024.

 

Μεταθέσεις Αξιωματικών  Ελληνικής Αστυνομίας - Μεγάλο το ενδιαφέρον φέτος

Οι αποφάσεις που σχετίζονται με τις τακτικές μεταθέσεις των Αξιωματικών αναμένονται με ιδιαίτερο (αλλά και αυξημένο) ενδιαφέρον.

Το γεγονός αυτό οφείλεται - μεταξύ άλλων - και στο ότι τους μήνες που προηγήθηκαν υπήρξαν εξελίξεις που σχετίστηκαν (ή ενδέχεται να συσχετιστούν στο άμεσο μέλλον) με κινητικότητα των στελεχών.

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα δημοσιεύτηκε το Π.Δ. για τη δημιουργία του επονομαζόμενου "ελληνική FBI" (δείτε εδώ σχετική δημοσίευση του Policenet.gr) και ως εκ τούτου οι νέες αυτές Υπηρεσιακές Δομές ενδεχομένως να επιφέρουν μετακινήσεις Αξιωματικών.

Αλλά και σε πιο τοπικό επίπεδο σημειώθηκαν αλλαγές.

Πριν μερικές εβδομάδες αποφασίστηκε η αιφνιδιαστική μετακίνηση Αξιωματικών - Διοικητών Τμημάτων σε άλλες Υπηρεσίες και Τμήματα (δείτε εδώ σχετική δημοσίευση), με πηγές από τη λεωφόρο Κατεχάκη να επισημαίνουν ότι «πρόκειται για κινήσεις ώστε να ανακατευτεί η τράπουλα και να ενεργοποιηθεί ακόμα περισσότερο το σύστημα» ενώ ξεκαθάριζαν ότι δεν υπήρχε θέμα ακεραιότητας των Αξιωματικών.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis