Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
17:19 | 30/11/2023

Τις τελευταίες ημέρες έχουμε γίνει δέκτης αναφορών Στρατιωτικών , που μας μεταφέρει τον προβληματισμό τους για την κατάσταση στο ΜΤΣ  ,και ειδικότερα για  τον  ΕΛΟΑΣ για την μη χορηγηση το 2023  προκαταβολών του Εφάπαξ βοηθήματος που δικαιούνται, και τις καθυστερήσεις στην χορηγηση των εφάπαξ βοηθηματων που συμφωνα με πληροφορίες μας ξεπερνούν τους 6 μήνες ενώ το μέλλον  για τον χρόνο χορήγησης ,δεν είναι ευοίωνο.

     Το ΥΠΕΘΑ απο το 2021 αναφέρεται σε απάντηση της μαχητικής Ενωσης Στρατιωτικών Ηπείρου ,που είχε κάνει σημαία της την βελτίωση του  ΜΤΣ με συνεχείς προτάσεις για την βιώσιμότητα του, σε αναφερόμενη διενεργηθείσα αναλογιστική μελέτη βιωσιμότητας του Ταμείου ως δικαιολογία για την μείωση τότε των προκαταβολών το 2022  και ουσιαστικά την  παυση χορήγησης το 2023.     

Διαβάστε επίσης

             Δημιουργώντας  για τους παραπάνω λόγους  απορίες αλλά και αμφιβολίες στους  στρατιωτικούς για την οικονομική κατάσταση του Ταμείου  στις  οποίες άμεσα πρέπει να δοθεί απάντηση - λύση όπως προαναφέραμε.

         Επίσης  ζητούν να τους δοθεί αντίγραφο της αναφερόμενης διενεργηθείσας αναλογιστικής μελέτης βιωσιμότητας του Ταμείου τους .

                       Το ΥΠΕΘΑ λαμβάνει  ; ; 

politisopliths.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis