Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
19:24 | 06/09/2024

Η Disneyland Paris είναι γνωστή για τις αξέχαστες εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες της, αλλά τίποτα δεν μπορεί νσ σε προετοιμάσει για το πώς κλείνει μια μέρα στη disneyland. Mε ένα υπερθέαμα που είναι το βραδινό drone show Εlectrical parade σε συνδιασμό με το disney illuminations. 30 συνολικά λεπτά μαγείας που αφήνει άφωνους μικρούς και μεγάλους.

Ο ήλιος εκείνη τη μέρα του Ιουνίου, έδυε μετά τις 22:30 οπότε η έναρξη του show θα ξεκινούσε στις 22:50. Η πρόσβαση στο κάστρο αποκλείστηκε για λόγους ασφαλείας. Η απόσταση των θεατών ήταν γύρω στα 500μ αλλά όταν θα ένιωθες το κάψιμο από τις τεράστιες φλόγες που θα πεταγούντουσαν αργότερα θα καταλάβαινες το γιατί.

Το βράδυ ξεκίνησε όπως κάθε άλλη μέρα στο πάρκο, με τα λαμπερά φώτα των ατραξιόν να δημιουργούν μια μαγική ατμόσφαιρα. Ωστόσο, όταν ο ήλιος έδυσε και το σκοτάδι απλώθηκε πάνω από το κάστρο της Ωραίας Κοιμωμένης, η νύχτα μεταμορφώθηκε σε κάτι που έμοιαζε βγαλμένο από τα παραμύθια.

Καθώς οι επισκέπτες συγκεντρώθηκαν γύρω από το κεντρικό σημείο του πάρκου, ο ουρανός άρχισε να γεμίζει με εκατοντάδες φωτεινά σημεία. Ήταν τα drones, τα οποία συγχρονισμένα άρχισαν να πετούν πάνω από το πάρκο, σχηματίζοντας εντυπωσιακές εικόνες στον ουρανό. Μπορούσες να ακούσεις τον θαυμασμό των παιδιών (και όχι μόνο) καθώς τα drones άρχισαν να σχηματίζουν τον Μίκυ Μάους, τις πριγκίπισσες και άλλα αγαπημένα χαρακτήρες της Disney.

Η αρμονία των κινήσεων των drones σε συνδυασμό με την επική μουσική της Disney δημιουργούσαν μια πραγματικά καθηλωτική εμπειρία. Κάθε κίνηση, κάθε χρωματική αλλαγή ήταν τέλεια συγχρονισμένη με τη μουσική, προσφέροντας ένα θέαμα που έκανε όλους να κοιτάζουν με ανοιχτό το στόμα. Οι εικόνες που σχηματίζονταν ήταν τόσο ζωντανές και λεπτομερείς που ήταν δύσκολο να πιστέψεις ότι δημιουργούνταν από drones.

Η κορύφωση ήρθε όταν τα drones σχημάτισαν έναν τεράστιο κύκλο γύρω από το κάστρο, φωτίζοντάς το με χιλιάδες χρώματα. Τα πυροτεχνήματα που ακολούθησαν έδωσαν την τέλεια τελευταία πινελιά σε ένα σόου που έμοιαζε βγαλμένο από τα όνειρα. Ο ουρανός γέμισε με αστέρια, φωτεινές φιγούρες και χρώματα, δημιουργώντας μια εμπειρία που θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μου.

1

Το drone show της Disneyland Paris είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό θέαμα. Είναι μια εμπειρία που σε κάνει να νιώθεις και πάλι παιδί, να πιστεύεις στη μαγεία και να ζεις την απόλυτη μαγεία της Disney. Αν είστε τυχεροί να το δείτε από κοντά, είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσετε μαζί μου: αυτή η μαγική νύχτα είναι κάτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Η Makdrone μπορεί να κάνει τα όνειρά σας πραγματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας για να το δημιουργήσουμε μαζί.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis