Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
15:19 | 06/08/2023

Έχει γραφτεί και ειπωθεί πολλές φορές, ότι ο Υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου Μιχάλης Καραμαλάκης χαρακτηρίζεται από τη μεθοδικότητα και την εργατικότητά του.

Αυτό, όπως μας λένε, επιβεβαιώνεται και από το γεγονός, ότι ήδη έχει θέσει προτεραιότητες για την «επόμενη ημέρα» στα αυτοδιοικητικά της πόλης και ένα πλάνο με παρεμβάσεις το οποίο, όπως τονίζεται, θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο ενός «σφικτού» χρονοδιαγράμματος.

Διαβάστε επίσης

Για τον Μιχάλη Καραμαλάκη η καθημερινότητα των πολιτών σε συνδυασμό με θέματα που σχετίζονται με τον τουρισμό και τον πολιτισμό στο Δήμο, αποτελούν τη βάση του προγράμματος του, τα βασικά σημεία του οποίου θα ανακοινωθούν το επόμενο διάστημα. Ωστόσο, για τον ίδιο, καμία πρωτοβουλία δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα αν δεν καταστεί το Ηράκλειο μία πόλη καθαρή.

Η καθαριότητα αποτελεί προϋπόθεση σ’ αυτή τη νέα εποχή που επιθυμεί να βάλει το Δήμο Ηρακλείου και γι’ αυτό τον λόγο έχει ήδη σηκώσει… μανίκια προς αυτή την κατεύθυνση.

Τίποτα στην… τύχη για τον Υποψήφιο Δήμαρχο, αφού όπως υποστηρίζει και στις περιοδείες του: «μ’ αρέσουν οι πράξεις και όχι τα λόγια και οι δεσμεύσεις που δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Ότι λέμε τώρα θα γίνει κατά τη διάρκεια της θητείας μας».

Ιδιαίτερη μνεία κάνει ο ίδιος στις υπερπροσπάθειες των εργαζομένων στην καθαριότητα οι οποίοι παρά τις αντιξοότητες κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να διατηρήσουν την πόλη καθαρή.

«Οι εργαζόμενοι καθαριότητας στο Δήμο μας θα πρέπει να στηριχθούν μέσα από την άμεση αύξηση του προσωπικού για να μπορούν χωρίς προβλήματα να εργάζονται. Η αποχώρηση συμβασιούχων από την υπηρεσία προκάλεσε σοβαρά προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμμάτων με τους μόνιμους εργαζομένους να καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες. Είναι ένα θέμα το οποίο στην προσωπική μου ατζέντα βρίσκεται στην κορυφή», τονίζει σε επαφές που πραγματοποιεί ο Μιχάλης Καραμαλάκης.

Στελέχωση της υπηρεσίας καθαριότητας από τη μία, αναβάθμιση του υλικοτεχνικού εξοπλισμού, παροχή μέσων ατομικής προστασίας και εξωστρέφεια των σχετικών πρωτοβουλιών από την άλλη, για να καταστεί το Ηράκλειο και στα «μάτια» των ξένων επισκεπτών μία πόλη-πρότυπο στο μέτωπο της καθαριότητας, είναι το όραμα Καραμαλάκη για τον συγκεκριμένο τομέα.

Οι γνωρίζοντες επισημαίνουν, σε κάθε ευκαιρία, ότι  όλες οι αναφορές στις οποίες προχωρά ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηρακλείου είναι μελετημένες και τίποτα δεν αφήνεται στην… τύχη.

cretalive.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis