Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
12:55 | 15/03/2023

Ανακοίνωση από τη σελίδα στο fb της Ένωσης Αστυνομικών Βοιωτίας:

Το προεδρείο της Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας ήτοι πρόεδρος και γενικός γραμματέας, κατέθεσαν σήμερα 14/03/2023 στο πταισματοδικείο Λιβαδειάς ως μάρτυρες σε ποινική υπόθεση συναδέλφου ο οποίος έχει υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του διοικητή του για ενδεχόμενη παράβαση των άρθρων 259, αρ.98, 363-262, 330 παρ.2. αρ. 22 παρ. 4 ν. 2472/97 ως τρόπ. απο το Ν. 4624/2019 περί προσωπικών δεδομένων Π.Κ. Εμπράκτως, επί μία δεκαετία πλέον, στηρίζουμε και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στα μέλη μας καταγγέλοντας κάθε μορφή αυθαιρεσίας της διοίκησης.

Διαβάστε επίσης

Φαινόμενα εποχών που έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί δεν γίνονται ανεκτά και όχι μόνο θα καταδικάζονται με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο αλλά θα καταπολεμούνται και με όλες μας τις δυνάμεις.

Επίσης, τις προσεχείς ημέρες μέλη του Δ.Σ. της Ε.Α.Υ.Β. μας θα καταθέσουν στα πλαίσια διενεργούμενης προκαταρκτικής εξέτασης σχετικά με τις καταγγελίες της Ενωσεώς μας αναφορικά με τη διαδικασία που τηρήθηκε κατά το συμβούλιο μεταθέσεων του προηγούμενου έτους.

ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΩΣΗ ΜΑΣ.

ΥΓ. Εάν δεν έχει ακόμα διαλευκανθεί η προ μηνών σκανδαλώδης υπόθεση (κατά τα ΜΜΕ) με το φερόμενο αξιωματικό που οδηγούσε κινούμενος σε μονόδρομο στερούμενος ασφαλιστηρίου συμβολαίου επί τριετία, παρακαλούμε όπως κληθούμε από τις αρμόδιες αρχές ώστε να καταθέσουμε σχετικά τα όσα γνωρίζουμε ώστε να διευκολυνθεί το έργο της απονομής δικαιοσύνης και να καταλογιστούν πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες όπου υπάρχουν.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis