Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
MOBIAK
20:30 | 26/07/2024

Η ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ καινοτομεί διαρκώς, διευρύνοντας τη γκάμα προϊόντων της ώστε να καλύπτουν κάθε ανάγκη τόσο της επιχείρησης όσο και του ιδιωτικού μας χώρου.

Η εταιρεία κυκλοφόρησε τον ολοκαίνουργιο κατάλογο «ELITE», αφιερωμένος στην παρουσίαση της αποκλειστικής σειράς προϊόντων και συσκευών πυρόσβεσης ειδικού σχεδιασμού.

Η ομάδα της εταιρείας έχει επιμεληθεί και παρουσιάζει μια ολόκληρη σειρά καινοτόμων λύσεων, που καλύπτουν τις ανάγκες της Πυροσβεστικής Βιομηχανίας, δίνοντας έμφαση στο μοντέρνο και σύγχρονο σχεδιασμό.

O κατάλογος περιλαμβάνει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων και gadget, που μπορούν να καλύψουν ακόμα και τις πιο σύνθετες ανάγκες πυρασφάλειας, προσφέροντας παράλληλα ένα κομψό διακοσμητικό τόνο.

VIDEO

Τα προϊόντα και τις συσκευές του νέου ELITE καταλόγου, θα τα βρείτε στο δίκτυο συνεργατών της ΜΟΒΙΑΚ σε όλη την Ελλάδα.

Αναζητήσετε τον πλησιέστερο συνεργάτη, μέσα από ένα μεγάλο δίκτυο που καλύπτει γεωγραφικά ολόκληρη τη χώρα και προσεγγίζει τους 500 συνεργάτες.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λίγα Λόγια για την εταιρεία

Η ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ, έχει έδρα τα Χανιά Κρήτης και αποτελεί τη μεγαλύτερη εταιρεία στην Ελλάδα στο χώρο της πυρόσβεσης και του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού. Εκτός από την εγχώρια δραστηριότητα της, πραγματοποιεί εξαγωγές σε πάνω από 110 χώρες σε όλο τον κόσμο, πράγμα που τη καθιστά και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου. Με πίστη στις αξίες της και αμείωτο πάθος για τον τομέα που υπηρετεί, συνεχίζει εδώ και 47 χρόνια μια πορεία συνεχώς ανοδική.

Μάθετε όλη την ιστορία της εταιρείας στο mobiak.com

Μπορείτε να ακολουθήσετε τη ΜΟΒΙΑΚ ΑΕ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τις τελευταίες ενημερώσεις σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της εταιρείας.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis