Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Imperial Port
14:59 | 08/07/2023

Άνοιξε τις πόρτες του στη Θεσσαλονίκη ο πολυχώρος εκδηλώσεων Imperial Port | Convention Club  και δεν μπορεί να συγκριθεί με κανένα αντίστοιχο εγχείρημα στη Βόρεια Ελλάδα. Ο πολυχώρος αυτός βρίσκεται κυριολεκτικά μια ανάσα από το κέντρο της πόλης σε μια περιοχή - σήμα κατατεθέν, στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης, επί της 26ης Οκτωβρίου 59.

Εικόνα
Imperial Port

 

Εικόνα
Imperial Port

 

Πρόκειται για το νέο στολίδι- του ομίλου Imperial Hospitality που εδρεύει στη πόλη της Θεσσαλονίκης, με δύο ξενοδοχεία 4ων αστέρων τοποθετημένα στο κέντρο, το Imperial Palace | Classical Hotel και το Imperial Plus | Urban Smart Hotel.

Το Imperial Port | Convention Club είναι ένας μοντέρνος πολυχώρος, που σε κερδίζει αμέσως με την προσωπικότητα και τα ευέλικτα χαρακτηριστικά του.

Η αρχιτεκτονική του Imperial Port | Convention Club παραπέμπει σε αντίστοιχους χώρους που μπορεί να συναντήσει κανείς στο Μαϊάμι και το Ντουμπάι με minimal και industrial πινελιές, άκρως εναρμονισμένη με τον περιβάλλοντα χώρο του λιμανιού. Φυσικά υπάρχει έντονο και το άρωμα Ελλάδος αφού από τη χρωματική παλέτα κυριαρχούν οι επιλογές που δεσπόζουν στα νησιά των Κυκλάδων.  Πρόκειται για έναν απόλυτα μοντέρνο, πολυτελή και εντυπωσιακό πολυχώρο εκδηλώσεων με πισίνα, που έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί και να δημιουργεί events...που γράφουν ιστορία!

Οι χώροι και το περιβάλλον του είναι ευέλικτα για να προσαρμοστούν στις επιθυμίες του κάθε ενδιαφερομένου, με εσωτερικές αλλά και εξωτερικές αίθουσες, ενώ όλες οι εγκαταστάσεις του είναι υψηλών προδιαγραφών, προσφέροντας ταυτόχρονα εξαιρετική τεχνική υποστήριξη σε ήχο και εικόνα.

Το Imperial Port | Convention Club διαθέτει αίθουσες που μπορούν να φιλοξενήσουν από 10 έως και περισσότερα 1000 άτομα ανά event, για γαμήλιες δεξιώσεις υψηλών προδιαγραφών, συνέδρια με σύγχρονο οπτικοακουστικό εξοπλισμό, επαγγελματικά meetings, επιδείξεις μόδας, μεγάλα events, bachelor parties κ.ά., ενώ διαθέτει και πάρκινγκ. 

Εικόνα
Imperial Port

 

Οι επιρροές του Comfort Food Menu που ετοίμασε ο Executive Chef της Imperial Hospitality και σερβίρεται στο χώρο γύρω από τη πισίνα είναι τόσο μεσογειακές, όσο και ασιατικές.

Εικόνα
Imperial Port

 

Εικόνα
Imperial Port

 

Εικόνα
Imperial Port

 

Εικόνα
Imperial Port

 

Η πισίνα που πρέπει όλοι να επισκεφτούν!

Το Imperial Port | Convention Club διαθέτει μία ιδιαίτερα εντυπωσιακή και μοναδικής αισθητικής εξωτερική πισίνα, η οποία υποδέχεται αποκλειστικά με κρατήσεις τους καλεσμένους της, καθημερινά από τις 11 το πρωί. Στην συγκεκριμένη πισίνα δεν υπάρχει είσοδος με κάποια χρέωση και απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικους με απαραίτητη προϋπόθεση έγκαιρης κράτησης.

Εικόνα
 Imperial Port
Εικόνα
 Imperial Port

 Ενθουσιασμό προκαλούν τα jacuzzi, οι αναπαυτικές ξαπλώστρες-καναπέδες, οι υδάτινοι καταρράκτες, τα δροσερά Signature cocktails του pool bar, οι μοναδικές προτάσεις comfort menu και φυσικά, οι ρυθμοί των DJ’s οι οποίοι εναρμονίζονται άριστα με τα vibes του χώρου.

Τις βραδινές ώρες το bar στον χώρο της πισίνας, με τον ατμοσφαιρικό φωτισμό, τα μουσικά vibes και τα απολαυστικά signature cocktails, μεταμορφώνεται στον πλέον θελκτικό προορισμό εντός Θεσσαλονίκης!

 

Το Imperial Port | Convention Club αποτελεί μία άκρως value for money επιλογή. 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis