Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Νικολαος Λαυρανος
19:08 | 15/09/2024

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ

Η δημοσιοποίηση του ΦΕΚ 5190 της 13/09/2024 περί επαύξησης του επιδόματος επικινδυνότητας στους δασικούς υπαλλήλους, ήρθε να προστεθεί στο αντίστοιχο ΦΕΚ της 14/02/2023 με το οποίο καταβάλλεται -και πολύ ορθά-στους Πυροσβέστες Πενταετούς Υποχρέωσης καθώς και στους Εποχικούς συναδέλφους το αυτό επίδομα!

Διαβάστε επίσης

Η χορήγηση του επιδόματος Ειδικών Συνθηκών-Επικινδυνότητας στα στελέχη και το προσωπικό των συγκεκριμένων κατηγοριών εργαζομένων που έχουν επωμιστεί ταυτόχρονα με το μόνιμο Πυροσβεστικό Προσωπικό την ευθύνη της δασοπροστασίας της χώρας οφείλεται αποκλειστικά κ μόνο στην επαχθή,επίπονη, ανθυγιεινή και επικίνδυνη απασχόληση των στελεχών αυτών με την δασοπυρόσβεση! Μία πράξη απαραίτητη που αποβλέπει στην ηθική αποκατάσταση αλλά και στην αναγνώριση της προσφοράς των εν λόγω Υπαλλήλων στην προστασία του φυσικού κ δασικού μας πλούτου!

Κύριε Πρωθυπουργέ μπροστάρηδες σε αυτήν την τιτάνια και άνιση μάχη σε πολλές των περιπτώσεων είναι το μόνιμο Πυροσβεστικό Προσωπικό που με μνημειώδη αυταπάρνηση κ σθένος σηκώνει στις πλάτες του όλη την χρονιά τον μεγαλύτερο όγκο της αντιμετώπισης των αστικών κ δασικών επεμβάσεων!

Το ερώτημα απλό κ. Πρωθυπουργέ:

Αν προτίθεστε να αποκαταστήσετε την αδικία της μη χορήγησης του εν λόγω επιδόματος, και πάντα στα πλαίσια της ισονομίας μεταξύ των εργαζομένων του ίδιου κλάδου, ως μία ελάχιστη ένδειξη απότισης φόρου τιμής στους δεκάδες νεκρούς του Πυροσβεστικού Σώματος εν ώρα υπηρεσίας αλλά και ως μία έμπρακτη στήριξη στους εν ενεργεία συναδέλφους μου! Η αναγνώριση του επαγγέλματος μας ως Επικίνδυνο και Ανθυγιεινό αποτελεί μονόδρομο για την κυβέρνηση και καθολική απαίτηση των Πυροσβεστών μας, των "Ηρώων "όπως συχνά μας αποκαλείτε!!

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΛΑΥΡΑΝΟΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ
ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΥΠΣΠ ΑΤΤΙΚΗΣ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis