Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
16:06 | 22/06/2024

Η Ελληνική Αστυνομία λειτουργεί με αυτοκάθαρση.

Τους συναδέλφους μας που παραβιάζουν το νόμο θέλουμε να τους εκδιώχνουμε, γιατί δεν θέλουμε να είμαστε κατηγορούμενοι,» δηλώνει στο ΛΑΜΙΑ FM-1 ο πρόεδρος των Αστυνομικών Υπάλληλων Φθιώτιδας Νίκος Τριανταφύλλης, με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό με την εμπλοκή αστυνομικού σε υπόθεση ναρκωτικών στη Λοκρίδα, αλλά και μια υπόθεση κλοπής χρυσής αλυσίδας από γυναίκα υπαστυνόμο στο ΑΤ Μυκόνου.

Διαβάστε επίσης

«Δεν διεκδικούμε το αλάθητο ως σώμα. Σϊγουρα και στις δικές μας τάξεις θα βρίσκονται άτομα παραβατικά. Εμείς αυτό που θέλουμε όπως προείπα είναι να τους εντοπίζουμε και να αποπεμφθούν από τις τάξεις της ΕΛ.ΑΣ.,» σχολίασε με νόημα.

Παράλληλα, αντιπροσωπεία του σωματείου μας βρέθηκε στο υποστελεχομένο ΑΤ Αταλάντης προκειμένου να δείξει στους συναδέλφους τους ότι δεν είναι μόνοι τους, αφού έχουν πέσει από τα σύννεφα με την δράση του συναδέλφου τους.

«Δεν πρέπει να αφήνουμε τους συναδέλφους μας μόνους. Οι άνθρωποι εκεί στην Αταλάντη φυλάνε κυριολεκτικά… Θερμοπύλες. Θα έχουν ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι και κανένας δεν μπορεί να αμαυρώσει την προσπάθειά τους.

Για μια ακόμη φορά έκανε λόγο για αφαίμαξη των υπηρεσιών αφού τα τμήματα της περιφέρειας συνεχώς αδειάζουν και έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, πως όσο η Πολιτεία δεν ενισχύει τα πειρφερειακά ΑΤ, τόσο η πολίτες μπορεί να μην αισθάνονται την Αστυνομία κοντά τους…

 

Πηγή:   lamiafm1.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis