Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
EASY EDUCATION
18:21 | 16/09/2024

Ανακάλυψε τις νέες ευκαιρίες για πιστοποίηση Αγγλικών με την Easy Education.

Θέλεις να αποκτήσεις το πολυπόθητο πιστοποιητικό Αγγλικών, αλλά πιστεύεις ότι είναι ακριβό και χρονοβόρο; Η Easy Education έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα! Χάρη στις πρόσφατες αλλαγές στη νομοθεσία, η απόκτηση πιστοποιητικού Αγγλικών έγινε πιο εύκολη και προσιτή από ποτέ. Ανακάλυψε πώς μπορείς να αποκτήσεις το δικό σου πιστοποιητικό με 2 διαφορετικές λύσεις!

Λύση Πρώτη
Δωρεάν Συμμετοχή: Η Easy Education σου δίνει την ευκαιρία να συμμετάσχεις ΔΩΡΕΑΝ σε εξετάσεις Αγγλικών! Ναι, διάβασες σωστά, ΔΩΡΕΑΝ! Αρκεί να πετύχεις στις εξετάσεις και το πιστοποιητικό σου θα είναι έτοιμο.

Λύση Δεύτερη
Online Εξετάσεις: Αν προτιμάς την άνεση του σπιτιού σου, μπορείς να δώσεις τις εξετάσεις σου online, όποτε εσύ επιλέξεις.

Μάθετε περισσότερα εδώ

Ποια πιστοποιητικά προσφέρονται; Η Easy Education σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική ένωση σας προσφέρει μια ποικιλία από αναγνωρισμένα πιστοποιητικά, όπως το ABLE B2, το Alce C1-C2 και το TOEIC. Αυτά τα πιστοποιητικά είναι αποδεκτά από το ΑΣΕΠ και τον ιδιωτικό τομέα.

Εξατομικευμένη Υποστήριξη: Πριν τις εξετάσεις, θα έχεις την ευκαιρία να αξιολογήσεις δωρεάν το επίπεδό σου στα Αγγλικά. Έτσι, θα λάβεις εξατομικευμένες συμβουλές και θα προετοιμαστείς αποτελεσματικά.

Μην χάσεις αυτή την μοναδική ευκαιρία να αποκτήσεις το πιστοποιητικό Αγγλικών που επιθυμείς, χωρίς να ξοδέψεις ούτε ένα ευρώ! Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με την Easy για τις δωρεάν εξετάσεις.

Call to Action:

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis