Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
92-Fusion_zoom-002.png
19:14 | 15/08/2024

Η Beretta παρουσιάζει το 92FS Fusion OCP: μια παγκόσμια περιορισμένη σειρά 250 τεμαχίων, το πολυτελές της αφιέρωμα στον στρατιωτικό κόσμο.

Ένα μοναδικό αριστούργημα κατασκευασμένο με κορυφαίες επεξεργασίες στη βιομηχανία, όπως επίστρωση DLC, εξαιρετικά καινοτόμα υλικά και προηγμένη τεχνολογία χάραξης με λέιζερ, για να ενσωματώσει τις αξίες, τη δεξιοτεχνία και την αποκλειστικότητα του Pietro Beretta Selection.  

Διαβάστε επίσης

Η τιμή ξεκινά από τα 13.950 δολάρια.

Το Beretta PB Selection 92FS Fusion OCP ενσωματώνει τις αξίες επιλογής PB, τη δεξιοτεχνία και την αποκλειστικότητα εφαρμόζοντας διακριτικά υλικά και αισθητικές λύσεις. Επιδεικνύοντας μια ασυμβίβαστη επιδίωξη καινοτομίας και τεχνολογίας, το χαραγμένο μοτίβο με λέιζερ που παρουσιάζεται στο πιστόλι αποτίει φόρο τιμής στον στρατό και τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου που χρησιμοποιούν το 92FS, επιτρέποντας σε αυτήν την περιορισμένη σειρά να είναι ένας συνδυασμός σύγχρονων βιομηχανικών τεχνικών και καινοτόμων σχεδιαστικών εφαρμογών. 

Εφαρμόζεται στο χέρι και γυαλίζεται στο χέρι από τους έμπειρους οπλουργούς, εγγυάται βελτιωμένη απόδοση όσον αφορά την ακρίβεια και την αντοχή. Το Fusion OCP εξασφαλίζει εξαιρετικά υψηλό επίπεδο ακρίβειας, 60% μεγαλύτερο από ένα τυπικό 92FS. Αυτό είναι το αποτέλεσμα της επιλογής και του φινιρίσματος της κάννης από τον κύριο οπλουργό. Ο ολισθητήρας, η κάννη, η ομάδα σκανδάλης και το πλαίσιο έχουν όλα επικαλυφθεί με την επεξεργασία DLC για μείωση της τριβής σε περιοχές υψηλής κίνησης, με αύξηση της κινητικότητας του κλείστρου και βελτίωση του χρονισμού της σκανδάλης.

Διατίθεται συσκευασμένο με 2 γεμιστήρες, ένα πολυτελές κιτ καθαρισμού, ένα ειδικό εργαλείο για βίδες λαβής και μια μοναδική χειροποίητη θήκη προσεκτικά εκλεπτυσμένη από τους τεχνίτες.

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis