Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Πιστόλι Dan Wesson DWX Compact
17:14 | 21/08/2023

Ότι πληρώνεις παίρνεις! Κάτι τέτοιο ισχύει και στη νεότερη προσθήκη στη σειρά πιστολιών Dan Wesson – το DWX Compact. Αυτό το μοναδικό πυροβόλο όπλο που κοστολογείται 1999 δολάρια στο εξωτερικό, συνδυάζει την ποιότητα, την απόδοση και το σχέδιο τόσο του Dan Wesson όσο και του CZ.

Διαθέτοντας εργονομικά χαρακτηριστικά που προέρχονται από το CZ 75 Compact, το DWX Compact είναι τέλειο για βολή με ακρίβεια από οποιαδήποτε θέση.

Διαβάστε επίσης

Το DWX Compact είναι ελαφρύ, ζυγίζει μόνο 873 γρ. και είναι εξοπλισμένο με λαβές αλουμινίου Henning για να διατηρεί το προφίλ όσο το δυνατόν πιο λεπτό, γεγονός που το καθιστά ιδανικό για κρυφή μεταφορά.

Χρησιμοποιεί το σώμα γεμιστήρα διπλής στοίβας CZ 75 Compact, το οποίο είναι ένα δοκιμασμένο εξάρτημα.

Η συμπαγής έκδοση έχει χωρητικότητα 15+1 φυσίγγια και είναι εξοπλισμένη με τακάκια βάσης αλουμινίου Henning για βελτιωμένη αντοχή.

Το σύστημα κάννης είναι εύκολο να αφαιρεθεί με τη χρήση του αναστολέα κλείστρου, ακριβώς όπως ένα πιστόλι τύπου CZ 75. Συνολικά, το DWX Compact είναι μια κορυφαία επιλογή για κεκαλυμμένη μεταφορά.

Δείτε παρακάτω το πρώτο βίντεο που βγήκε για αυτό το νέο μοναδικό πιστόλι:

Το DWX διαθέτει ένα σύστημα κάννης χωρίς δακτύλιο που είναι παρόμοιο με το P-10, P-09 ή P-07, καθιστώντας εύκολη την αφαίρεση της "αγωνιστικού τύπου" κάννης.

Με τα τυπικά ανταλλακτικά του 1911, οι οπλουργοί και οι σκοπευτές μπορούν να προσαρμόσουν το DWX στις προτιμήσεις τους.

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis