Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Taurus
22:43 | 05/08/2023

Η Taurus επεκτείνει τη σειρά πιστολιών TH για να συμπεριλάβει ένα μοντέλο σε διαμέτρημα 45 ACP, το TH45. Η ονομασία TH προέρχεται από το "Taurus Hammer" και αυτή η οικογένεια όπλων διαθέτει εξωτερική σφύρα, μηχανισμό σκανδάλης διπλής ενεργείας/μονής ενεργείας και πλαίσιο πολυμερούς.

Η τρέχουσα οικογένεια TH περιλαμβάνει το τυπικό TH και το THC compact με κάννη 3,5 ιντσών. Αυτά τα πιστόλια είναι διαθέσιμα σε διαμέτρημα 9mm και 40 S&W. Αν και δεν υπάρχει ακόμα στον ιστότοπο του Taurus, διάφοροι διαδικτυακοί λιανοπωλητές αναφέρουν το TH45 ως διαθέσιμο σύντομα. Η τιμή πώλησης είναι στα 529 δολάρια, αλλά ορισμένοι λιανοπωλητές εμφανίζουν ήδη μια τιμή περίπου 439 δολάρια.

Διαβάστε επίσης

 

Από τον κατασκευαστή:

Ποιος είναι ο μόνος τρόπος για να βελτιώσετε τα πιστόλια Taurus της σειράς TH με τις καλύτερες πωλήσεις; Σαφώς, φτιάχνοντας το σε μεγαλύτερο διαμέτρημα. Αυτό το ημιαυτόματο διπλής ενεργείας/μονής ενεργείας με πλαίσιο από πολυμερές συσκευάζει 13 φυσίγγια των 45 ACP σε ένα εύκολα ελεγχόμενο πακέτο για σκοπευτές που θέλουν λίγη περισσότερη «ώθηση» στο αμυντικό τους πιστόλι.

Το TH45 δεν πήρε μόνο την υπάρχουσα σειρά TH και «την έκανε μεγαλύτερη». Κάθε λειτουργικό εξάρτημα σχεδιάστηκε προσεκτικά για να αντέχει στις πιέσεις που προσφέρει ένα φυσίγγιο μεγάλου διαμετρήματος όπως το 45 ACP. Αυτό έγινε διατηρώντας το ομαλό τράβηγμα της διπλής ενέργειας σκανδάλης στο TH45 και παρέχοντας ακόμα μια ευκρινή, έτοιμη για αμυντικούς σκοπούς σκανδάλη μονής ενεργείας. Επιπλέον, όπως και όλα τα άλλα πιστόλια της σειράς TH, το TH45 μπορεί να μεταφερθεί με φυσίγγιο στη θαλάμη χάρη στην καινοτόμο ασφάλεια αντίχειρα της Taurus.

Πηγή:  guns-gr.blogspot.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis