Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
13:24 | 01/12/2019

Αυτόν τον αστυνομικό τον λάτρεψε το Σύμπαν, καθιερώνοντας λίγο-πολύ τον Έντι Μέρφι στα μεγάλα σαλόνια του Χόλιγουντ.

[custom:google-ads]

Ο λόγος για τον «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς», τον οποίο θα ξαναφέρει στη ζωή ο αγαπημένος κωμικός με τη βοήθεια της ψηφιακής πλατφόρμας ακριβώς 25 χρόνια μετά το τέλος της θρυλικής τριλογίας!

Ποιος δεν θυμάται τον αστυνομικό του Ντιτρόιτ που βρίσκεται στο Μπέβερλι Χιλς για να εξερευνήσει τον φόνο του συνεργάτη του; Η αστυνομική περιπέτεια του 1984, που έφερε κοντά δράση και κωμωδία, πυροδότησε 2 sequels τα επόμενα χρόνια, με την τριλογία να κλείνει το 1994 όχι με τον τρόπο που της άξιζε.

Ο Έντι Μέρφι θέλησε το 2013 να κάνει τον «Μπάτσο» του σειρά, τα πράγματα δεν πήγαν όμως όπως τα είχε στο μυαλό του. Τώρα όμως, με το Netflix στο πλευρό του και τη μία παραγωγή να προγραμματίζεται πίσω από την άλλη, ήρθε η ώρα για έναν τέταρτο «Μπάτσο του Μπέβερλι Χιλς».

Όπως έγινε γνωστό, το Netflix αγόρασε τα δικαιώματα από την Paramount και όλα φαίνεται να έχουν πάρει τον δρόμο τους. Ο Έντι Μέρφι επέστρεψε για τα καλά στο κινηματογραφικό προσκήνιο, φτιάχνοντας ακόμα και sequel για την άλλη παλιά και ένδοξη επιτυχία του, τον «Πρίγκιπα της Ζαμούντα»! Με την Paramount εδώ.

«Ναι, θα το κάνουμε σίγουρα μετά το τέλος του ‘‘Πρίγκιπα’’», είπε ο ίδιος για τα νέα που έχουν προκαλέσει φρενίτιδα στους φαν του.

www.newsbeast.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Τι ποσοστό των θεατών θεωρεί την ταινία Joker επικίνδυνη

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis