Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
16:30 | 05/03/2022

Θα μπορούσε να αποτελεί σενάριο κάποιας original παραγωγής του, όμως, είναι πέρα για πέρα αλήθεια. Κάποιοι φαίνεται πως έχουν βάλει στο μάτι τις παραγωγές του Netflix το τελευταίο διάστημα, κλέβοντας από τη streaming πλατφόρμα αντικείμενα συνολικής αξίας σχεδόν μισού εκατομμυρίου ευρώ. Μάλιστα, οι επιτήδειοι είχαν μελετήσει εξαιρετικά το σχέδιό τους, με αποτέλεσμα να καταφέρουν να διαφύγουν δύο φορές σαν άλλοι πρωταγωνιστές κάποιας επιτυχημένης σειράς.

Το πρώτο «χτύπημα» έγινε στα γυρίσματα του The Crown στα τέλη του Φλεβάρη. Την ώρα που οι άνθρωποι της παραγωγής βρίσκονταν στο Γιoρκσάιρ της Αγγλίας, προκειμένου να γυρίσουν μία σκηνή, κάποιοι κατάφεραν να ανοίξουν τρία αμάξια, που ήταν παρκαρισμένα λίγα μέτρα πιο δίπλα. Βέβαια, οι ληστές ήξεραν ότι μέσα στα αυτοκίνητα υπήρχαν αντικείμενα αξίας 180.000 ευρώ, τα οποία και πήραν μαζί τους.

Λίγο αργότερα, το Netflix έβγαλε επίσημη ανακοίνωση σχετικά με το συμβάν, ζητώντας μάλιστα από τον κόσμο, σε περίπτωση που εντοπίσει τα κλοπιμαία, να τα φέρει πίσω. Σύμφωνα με την ενημέρωση της πλατφόρμας, ανάμεσα στα αντικείμενα που εκλάπησαν, βρισκόταν ένα αντίγραφο από ένα αυγό Fabergé, καθώς επίσης και ασημένια, αλλά και χρυσά κηροπήγια.

Κι ενώ οι υπεύθυνοι του Netflix πίστεψαν ότι κάτι τέτοιο δεν θα ξανασυμβεί στις παραγωγές της πλατφόρμας, ήρθε μια νέα ληστεία, αυτή τη φορά στα γυρίσματα του Lupin, για να φέρει τα πάνω κάτω. Μπορεί o Arsène Lupin να θεωρείται μετρ των ληστειών, ωστόσο κατάφερε να την πατήσει από είκοσι κουκουλοφόρους, οι οποίοι εισέβαλαν σε γύρισμα στο Παρίσι, κρατώντας στα χέρια τους πυροτεχνήματα.

Οι άνθρωποι της παραγωγής, χωρίς να μπορούν να κάνουν κάτι, τους είδαν να κλέβουν εξοπλισμό και αντικείμενα συνολικής αξίας 300.000 ευρώ, με τον πρωταγωνιστή της σειράς, Ομάρ Σι, να παίρνει «μαθήματα» για το ρόλο του ως Lupin. Κάπως έτσι, το Netflix αναγκάστηκε μέσα σε λίγες ημέρες να βγάλει και δεύτερη ανακοίνωση για απώλεια αντικειμένων από το σετ του, με τη συνολική ζημιά αυτή τη στιγμή να φτάνει το μισό εκατομμύριο ευρώ από τις δύο παραγωγές.

Και οι δύο ληστείες, πάντως, ερευνώνται από την αστυνομία, η οποία προσπαθεί να βρει μια σύνδεση, προκειμένου να την οδηγήσει στην εξιχνίαση του αληθινού μυστηρίου του Netflix.

Πηγή: reader.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis