Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:46 | 24/01/2020

Μια υπόθεση serial killer εξερευνά το νέο αστυνομικό δράμα του Netflix που έχει επιτέλους τρέιλερ.

Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο από τους λάτρεις του είδους «Lost Girls», ένα φιλμ που φέρνει την Έιμι Ράιαν στον ρόλο μιας μητέρας που ψάχνει απεγνωσμένα τη χαμένη της κόρη.

[custom:google-ads]

Όταν ανακαλύψει ένα δίκτυο εμπορίας ανθρώπων που έχει απαγάγει πολλά κορίτσια και την ίδια της την κόρη πιθανότατα, τότε πυροδοτείται μια αλληλουχία γεγονότων που ανατρέπουν τα πάντα.

Η ταινία βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα, σε μια ανεξιχνίαστη ιστορία ενός κατά συρροή δολοφόνου στο Long Island και μια ακτιβίστρια, τη Mari Gilbert, η οποία αναζητεί την κόρη της, Shannan.

Η υπόθεση είχε απασχολήσει πολύ τα αμερικανικά Μέσα και είχε ξεδιπλωθεί σε όλη της την τραγική μεγαλοπρέπεια σε ειδικό αφιέρωμα του «New York Magazine» το 2011, το οποίο έδωσε και το απαραίτητο υλικό για το βιβλίο «Lost Girls: An Unsolved American Mystery».

Η 24χρονη ιερόδουλη Shannan χάθηκε το 2010, λίγο πριν ανακαλυφθούν τα πτώματα 4 γυναικών, όλες τους ιερόδουλες, και η υπόθεση αποκτήσει το άρωμα serial killer. Όταν τελικά εντοπίστηκε και η σορός του τραγικού κοριτσιού τον Δεκέμβριο του 2011, η αστυνομία έκρινε πως η υπόθεσή της ήταν άσχετη.

Και τότε ήταν που μετατράπηκε η χαροκαμένη μάνα σε ακτιβίστρια υπέρ των θυμάτων δολοφονίας, παρέχοντας ψυχολογική υποστήριξη στις οικογένειες. Η ίδια η Gilbert πέθανε μάλιστα όταν τη μαχαίρωσε η άλλη της κόρη το 2016.

Η πολυαναμενόμενη παραγωγή του Netflix θα κάνει την πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ του Σάντανς και θα βγει στην πλατφόρμα στις 13 Μαΐου.

Τη μέρα που κυκλοφόρησε μάλιστα το τρέιλερ (16 Ιανουαρίου), η αστυνομία του Suffolk County βρήκε νέα στοιχεία για τον θάνατο της Shannan και η επικεφαλής του αστυνομικού τμήματος, Geraldine Hart, είπε ότι ο θάνατός της δεν είναι πιθανότατα «άσχετος» από την ιστορία του κατά συρροή φονιά. Δικαιώνοντας, έστω και εν μέρει, τις κραυγές της μάνας.

Το μυστήριο πήρε και πάλι φωτιά έπειτα από 9 χρόνια στον πάγο.

www.newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis