Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
21:14 | 19/02/2020

Η πρώτη σεζόν της βραζιλιάνικης σειράς μυστηρίου και φαντασίας καταφτάνει ολοταχώς στις 20 Φεβρουαρίου.

Και καταφτάνει για να φέρει σε τελική σύγκρουση βραζιλιάνικη μαγεία και κακόβουλα ιαπωνικά πνεύματα σε μια γειτονιά του Σάο Πάολο!

Το μεταφυσικό θρίλερ λαμβάνει χώρα στη Liberdade, την ιαπωνική συνοικία του Σάο Πάολο, όταν μια παρέα πέντε εφήβων θα ξυπνήσουν μια σειρά από μοχθηρά ιαπωνικά πνεύματα πυροδοτώντας μια αλυσιδωτή αντίδραση ατυχών φαινομένων. Για να το πούμε κομψά.

«Με την εμφάνιση φιλέκδικων πνευμάτων από το μακρύ παρελθόν στην περιοχή Λιμπερντάτζι του Σάο Πάολο, μια παρέα εφήβων μπλέκει σε μια μεταφυσική διαμάχη», προλογίζει το Netflix τη νέα σειρά που περιμένουν οι φίλοι του μυστηρίου.

Είναι μια δουλειά του υποψήφιου για Emmy σκηνοθέτη και σεναριογράφου Ντάγκλας Πέτρι, που τον ξέρουμε τόσο από το «American Horror Story: Coven» όσο και το «Buffy the Vampire Slayer».

Το κανάλι μάς έδωσε προσφάτως μια πρώτη γεύση για τη σειρά των 8 επεισοδίων που μπλέκει ιστορία, παράδοση και μεταφυσικό μυστήριο. Ό,τι λαμβάνει εξάλλου χώρα στο σήμερα, έχει να κάνει με πράγματα που είχαν συμβεί το 1908 στην ίδια γειτονιά.

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, καθώς το περίεργο και το ανατριχιαστικό θα εγκαθιδρυθούν σύντομα. Κάποιος καλεί τους νεκρούς να επιστρέψουν στον κόσμο, νεκρούς που διψούν για εκδίκηση…

Πηγή:  newsbeast.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis