Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
20:47 | 09/04/2017

Εξιχνιάστηκαν μετά από αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, 4 περιπτώσεις κλοπών από οικίες που διαπράχθηκαν στην περιοχή της Καρδίτσας.


Συνελήφθησαν ως δράστες, στην περιοχή της Καρδίτσας από Αστυνομικούς της ΟΠΚΕ της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, 39χρονος, 38χρονος, 23χρονος και 25χρονος κατηγορούμενοι για το αδίκημα των διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών.

Χθες το μεσημέρι, οι δράστες μετέβησαν με ΙΧΦ αυτοκίνητο σε οικία ηλικιωμένης, όπου εισήλθαν στο εσωτερικό και αφαίρεσαν από ερμάριο το χρηματικό ποσό των 70 ευρώ. Στην συνέχεια, επιβιβάστηκαν στο όχημα και διέφυγαν, όμως εντοπίστηκαν λίγο αργότερα από τους Αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Από την κατοχή τους κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο όχημα, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο βρέθηκε και αποδόθηκε στην νόμιμη δικαιούχο του.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διεξήγαγε το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καρδίτσας, προέκυψε ότι οι δράστες, κατά το χρονικό διάστημα από 10 Δεκεμβρίου 2016 έως 15 Μαρτίου 2017, διέπραξαν ακόμη 3 κλοπές από οικίες, αποκομίζοντας  συνολικά το χρηματικό ποσό των 12.500 ευρώ αλλά και διάφορα χρυσαφικά, συνολικής εκτιμώμενης αξίας 2.000 ευρώ.

Επιπλέον, σε βάρος του 25χρονου εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης 2 ετών για κλοπή από κοινού.

Διαβάστε περισσότερα στο trikalanews.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis