Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
14:29 | 26/02/2016

Τη μια διάρρηξη μετά την άλλη έκαναν δυο νεαροί Έλληνες στη Νεάπολη Κοζάνης, αλλά η τρίτη ήταν και... φαρμακερή γι' αυτούς, καθώς τους εντόπισαν αστυνομικοί του τοπικού τμήματος την στιγμή που προσπαθούσαν να αρπάξουν διάφορα μικροαντικείμενα από ένα περίπτερο.

Παρά την προσπάθειά τους να διαφύγουν, οι δράστες ηλικίας 26 και 19 χρόνων έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών και στην κατοχή τους, όπως και στο Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν στις μετακινήσεις τους, βρέθηκαν τέσσερα κατσαβίδια, ένας κόφτης μετάλλων, ένας σιδερολοστός και άλλα διαρρηκτικά εργαλεία που κατασχέθηκαν μαζί με μία κερματοθήκη που είχε μέσα 199,50 ευρώ.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, η κερματοθήκη βρέθηκε στα χέρια τους όταν διέρρηξαν ένα πρακτορείο του Ο.Π.Α.Π. λίγη ώρα νωρίτερα, ενώ πριν οι δράστες είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν και το υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. στην περιοχή. Οι δυο νεαροί οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για να διαπιστωθεί αν είχαν διαπράξει και άλλες κλοπές.

http://www.pronews.gr/

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis