Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
17:20 | 12/05/2015

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Πρέβεζας Χρήστο Μπαϊλη πραγματοποίησε ο  Διευθυντής των Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ηπείρου Γιώργος Καραϊτσης συνοδευόμενος από τον  Αστυνομικό Διευθυντή Πρέβεζας Ευάγγελο Βόγλη και τον Διοικητή Τροχαίας Πρέβεζας Κωσταντίνο Σιώρο.

Ο κ. Μπαϊλης καλωσόρισε και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Καραϊτση ο οποίος με την σειρά του επεσήμανε  ότι οι  αστυνομικές δυνάμεις της Ηπείρου  καταβάλλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να βρίσκονται δίπλα στον πολίτη όλο  το 24ωρο.

Στην συζήτηση που ακολούθησε επισημάνθηκε η  συνεργασία που μέχρι σήμερα υπάρχει σε όλα τα επίπεδα μεταξύ  του Δήμου και της Αστυνομίας ενώ και από τις δύο πλευρές τονίστηκε ότι η ανάγκη συνέχισης της κοινής προσπάθειας με στόχο την  ασφάλεια των πολιτών σε αυτή την δύσκολη συγκυρία , είναι πιό αναγκαία από ποτέ.

Ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στην ασφάλεια των απομακρυσμένων  οικισμών  του Δήμου -όπου  μένουν κυρίως  ηλικιωμένα άτομα- καθώς και στις παραλίες  της περιοχή ενόψει μάλιστα της θερινής περιόδου.

Καταλήγοντας ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης καθώς και ο αντιδήμαρχος της Δ.Ε Λούρου Νϊκος Πανταζής έθεσαν υπόψη του  κ. Καραϊτση την ανάγκη όχι μόνο της διατήρησης αλλά και της ενίσχυσης του Αστυνομικού Τμήματος στον Λούρο το οποίο καλύπτει μια μεγάλη περιοχή  η οποία  μάλιστα τους  θερινούς μήνες δέχεται μεγάλο όγκο οχημάτων που κατευθύνονται από τα Ιωάννινα και την Αρτα προς τα παράλια του Νομού.

preveza-info.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis