Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
a
20:44 | 19/02/2024

Ένας άνδρας που καταδικάστηκε για συμμετοχή σε μια από τις πιο διαβόητες δολοφονίες αστυνομικών στην ιστορία της Νέας Υόρκης αρνήθηκε την αποφυλάκιση του υπό όρους.

Ο Τοντ Σκοτ, ο οποίος εκτίει ποινή φυλάκισης 25 χρόνια για τον ρόλο του στη δολοφονία του 22χρονου αστυνομικού Έντουαρντ Μπερν το 1988, θα παραμείνει έγκλειστος στο σωφρονιστικό ίδρυμα Shawangunk στην κομητεία Ulster.

Διαβάστε επίσης

Ο Σκοτ ​​παραδέχτηκε ότι προσλήφθηκε για να αποσπάσει την προσοχή του Μπερν ενώ ο αστυνομικός, ο οποίος βρισκόταν στο σώμα μόλις ένα μήνα, φύλαγε το σπίτι ενός μάρτυρα στο Κουίνς που σχεδίαζε να καταθέσει εναντίον του βασιλιά των ναρκωτικών της Τζαμάικας Χάουαρντ «Πάπι» Μέισον.

«Ο Έντι είχε όλη τη ζωή μπροστά του όταν αυτή η βίαιη συμμορία ναρκωτικών αποφάσισε τόσο άδικα να του αφαιρέσει την ζωή», είπε ο αδερφός του αστυνομικού Κένεθ Μπερν σε μια δήλωση μετά την απόφαση του συμβουλίου αποφυλάκισης του Σκοτ στις 23 Ιανουαρίου.

«Ο καλύτερος τρόπος για να τιμήσω τη μνήμη του αδελφού μου είναι να συνεχίσω να δείχνω ότι δεν υπάρχει λύτρωση για όσους σκοτώνουν αστυνομικούς», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της Αστυνομικής Φιλανθρωπικής Ένωσης Πάτρικ Χέντρι πρόσθεσε στη δήλωση του: "Με ανακούφιση μαθαίνουμε ότι αυτός ο δολοφόνος θα παραμείνει πίσω από τα κάγκελα προς το παρόν, αλλά το έργο μας δεν έχει τελειώσει".

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis