Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:39 | 13/03/2024

Το Σάββατο 09/03/2024 και ώρα 12:00, στο κέντρο διασκέδασης «FRANGELICO» στον Άλιμο, σε μία φιλόξενη και κατάμεστη αίθουσα από συναδέλφους και τις οικογένειές τους, πραγματοποιήθηκε αυτή τη χρονιά ο αποκριάτικος χορός της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.

Τα παιδιά μας γεμάτα χαρά, φόρεσαν τις αποκριάτικες στολές τους και συνοδευόμενα από τους γονείς τους ήρθαν για να περάσουμε, όλοι μαζί, μοναδικές στιγμές γεμάτες εκπλήξεις.

Δεκάδες στολές με πριγκίπισσες, υπερήρωες, καουμπόηδες, νεράιδες, αλλά και πολύχρωμα μπαλόνια, δημιούργησαν μία γιορτινή και ζεστή ατμόσφαιρα για τους μικρούς μας φίλους, ξυπνώντας παράλληλα αναμνήσεις και εικόνες στους μεγαλύτερους.

Το θέατρο σκιών «ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ», ο ταχυδακτυλουργός, ο ξυλοπόδαρος και ο κλόουν, προσέφεραν ένα ποικιλόμορφο πρόγραμμα που ενθουσίασε όλους τους παρευρισκόμενους μέχρι το τέλος του. Μετά το πέρας της εκδήλωσης, μοιράστηκαν χαρταετοί και αναμνηστικό δώρο σε όλα τα παιδιά.

Συνεχίζουμε την παράδοση των τελευταίων ετών, διοργανώνοντας για τους συναδέλφους – μέλη μας υψηλού επιπέδου εκδηλώσεις.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη διεύθυνση του κέντρου διασκέδασης «FRANGELICO» για την παραχώρηση της αίθουσας, προκειμένου να λάβει χώρα αυτό το πανέμορφο γεγονός

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1
Εικόνα
1

 

 

 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis