Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
2
17:43 | 28/10/2023

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος κατά την ορκωμοσία των νέων Ανθυπολοχαγών στη ΣΣΑΣ χαιρέτισε μια οικογένεια που απαρτίζεται αποκλειστικά από αξιωματικούς.

Την Παρασκευή κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας των νέων Ανθυπολοχαγών στη ΣΣΑΣ οι κεραίες μας έπιασαν ένα ασυνήθιστο γεγονός. Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος χαιρέτισε έναν κύριο και μια κυρία, οι οποίοι εμφανώς χαρούμενοι είχαν γύρω τους 5 Αξιωματικούς!

Διαβάστε επίσης

Όπως πληροφορηθήκαμε λοιπόν ο κύριος είναι απόστρατος Ταξίαρχος Στρατολογικού και τα παιδιά του είναι Λοχαγός Υγειονομικού Ιατρός ειδικευόμενος ορθοπεδικής, Υποσμηναγός Φαρμακοποιός στην 112 ΠΜ στο στρατιωτικό φαρμακείο, Υπολοχαγός Πεζικού διοικητής-μόνιμος αρχιφύλακας σε Επιτηρητικό Φυλάκιο σε ακριτικό νησί, Ανθυποπλοίαρχος υπό εκπαίδευση στο σχολείο ανθυποπλοιάρχων στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκας κα μέχρι πριν λίγο καιρό Ύπαρχος σε παράκτιο περιπολικό στο ανατολικό Αιγαίο και τέλος ο βενιαμίν της οικογένειας ο Ανθυποσμηναγός (ΥΙ) ο οποίος ορκίσθηκε χθες και από Δευτέρα θα είναι στο 251 ΓΝΑ.

 Νίκος Χασαπόπουλος - Πηγή: tovima.gr

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis