Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
εκαβ
01:02 | 08/12/2023

«Ο αστυνομικός ήρθε στο νοσοκομείο ετοιμοθάνατος», δηλώνει γιατρός στο νοσοκομείο Κρατικό Νικαίας, περιγράφοντας τις δραματικές στιγμές που εκτυλίχθηκαν μετά τον σοβαρό τραυματισμό στον αγώνα βόλεϊ μεταξύ Ολυμπιακού - ΠΑΟ.

Όπως αναφέρει ο γιατρός στο iEidiseis, ο αστυνομικός είχε αιμορραγικό σοκ, δηλαδή έφτασε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία. «Είχε ρήξη της αριστερής μηριαίας αρτηρίας στο πόδι», προσθέτει και αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο.

Διαβάστε επίσης

Μάλιστα, σημειώνεται ότι το Κρατικό Νικαίας δεν είχε εφημερία και έσπευσαν όλοι οι γιατροί.

Πώς τραυματίστηκε ο αστυνομικός

Όπως μετέδωσε νωρίτερα το iEidiseis, η ναυτική φωτοβολίδα έμεινε στο πόδι του αστυνομικού για αρκετή ώρα και του προκάλεσε μεγάλη ζημιά στο μηρό.

Όπως περιγράφουν, ήταν ιδιαίτερα τραγικές οι στιγμές, καθώς καιγόταν το πόδι του επειδή η ναυτική φωτοβολίδα δε σβήνει. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τον αστυνομικό και τον μετέφερε σε κρίσιμη κατάσταση στο Κρατικό Νίκαιας και αμέσως διασωληνώθηκε. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ακατάσχετη αιμορραγία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι μεσολάβησαν 35 λεπτά για να τον μεταφέρουν από το γήπεδο στο νοσοκομείο.

Όλη η ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. και ο υπουργός Υγείας Μ. Χρυσοχοΐδης μετέβησαν στο νοσοκομείο, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει γίνει κάποια σύλληψη.

Βίντεο - ντοκουμέντο: Πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν μια ομάδα περίπου 120 ατόμων άρχισε να εκτοξεύει πέτρες και άλλα αιχμηρά αντικείμενα κατά διμοιρίας των ΜΑΤ που ήταν παρατεταμένη έξω από το γήπεδο. Λίγα λεπτά μετά η κατάσταση ξέφυγε με τους οπαδούς να πετάνε τη μία φωτοβολίδα μετά την άλλη.

Αποτέλεσμα ήταν μια εξ αυτών να καρφωθεί στο μηρό ενός αστυνομικού.

Ο παρατηρητής του αγώνα πήρε την απόφαση να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση και να κλείσει το φύλλο αγώνα σήμερα, μεταφέροντας την υπόθεση στη διοργανώτρια αρχή η οποία θα αποφασίσει εάν και πότε θα συνεχίσει την αναμέτρηση.

Στις δηλώσεις του, τόνισε ότι τα επεισόδια έγιναν έξω από το «Μελίνα Μερκούρη», όμως η ατμόσφαιρα μέσα στο κλειστό γήπεδο ήταν τέτοια που δεν επέτρεπε την ομαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού.

Πηγή:  ieidiseis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis