Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Ο Εβανς προηγείται στο Ράλι του Μόντε Κάρλο
18:28 | 26/01/2024

 Ο Βρετανός, Ελφιν Εβανς με Toyota, πήρε το προβάδισμα στο Ράλι Μόντε Κάρλο, που είναι ο εναρκτήριος αγώνας του παγκόσμιου πρωταθλήματος ράλι WRC 2024, ενώ ο Γάλλος, Σεμπαστιάν Οζιέ βρίσκεται στην τρίτη θέση, σε απόσταση μεγαλύτερη των 20 δευτερολέπτων.

    Ο Ουαλός οδηγός, ένα από τα ισχυρά φαβορί για να διαδεχθεί τον Φινλανδό δις κάτοχο του τίτλου, Κάλε Ροβάνπερα (Toyota), ο οποίος δεν θα αγωνιστεί σε όλα τα εφετινά ράλι, ήταν ιδιαίτερα... δραστήριος κατά την διάρκεια των δύο πρώτων ειδικών διαδρομών, που διεξήχθησαν στο τέλος της βραδιάς στις Άλπεις.

Διαβάστε επίσης

    Στην δεύτερη θέση και σε απόσταση μεγαλύτερη από 15 δευτερόλεπτα, βρίσκεται ο Βέλγος, Τιερί Νεβίλ με Hyundai, ενώ αναφερόμενος στην διαμορφωθείσα κατάσταση, ο Οζιέ, δήλωσε:

    «Χάσαμε πολύ χρόνο, περισσότερο από όσο θα θέλαμε. Ορισμένες ενότητες ήταν δύσκολες, ήταν περίπλοκο να είσαι πιο γρήγορος εκτός κι αν έπαιρνες πολλά ρίσκα. Ελπίζω ότι αύριο (σ.σ. σήμερα Παρασκευή 26/1) θα τα πάμε καλύτερα».

    Ο Έβανς επικράτησε στην πρώτη ειδική μπροστά από τον Εσθονό, Οτ Τάνακ με Hyundai και στην δεύτερη άφησε στην δεύτερη θέση τον Νεβίλ.

    Η μέχρι στιγμής κατάταξη της πρώτης πεντάδας, στο Ράλι του Μόντε Κάρλο, έχει ως εξής:

1. Ελφιν Εβανς/Σκοτ Μάρτιν (Μ.Βρετανία/Toyota)

2. Τιερί Νεβίλ/Μάρτιν Γουαϊντέγκε (Βέλγιο/Hyundai)      +15,1 δευτερόλεπτα

3. Σεμπαστιάν Οζιέ/Βενσάν Λαντέ (Γαλλία/Toyota)         +21,6

4. Οτ Τάνακ/Μάρτιν Γιαρβεόχα (Εσθονία/Hyundai)          +22,8

5. Αντριέν Φουρνό/Αλεξάντρ Κορια (Γαλλία/M-Sport Ford)  +39

ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ

ΑΠΕ/ΜΠΕ

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis