Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Τι μισθό ζήτησαν οι αστυνομικοί της Βενετίας και τι μισθό κατέληξαν να παίρνουν ύστερα από διαπραγματεύσεις
11:59 | 29/10/2023

Στελέχη αστυνομικών υπηρεσιών, επικαλούμενα πρόσφατες αυξήσεις μισθών αλλού που κατέταξαν τους αστυνομικούς της Βενετίας στους χαμηλότερα αμειβόμενους στην περιοχή, επιδιώκει αύξηση μισθών.

Οι διαπραγματεύσεις αποδείχθηκαν άκαρπες πριν από την έναρξη της 1ης Οκτωβρίου του δημοσιονομικού έτους, αλλά ενδέχεται να συνεχιστούν μέσα στον Νοέμβριο.

Διαβάστε επίσης

"Πέρυσι υπογράφηκε τριετές συμβόλαιο με δυνατότητα επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για το είδος των μισθολογικών αυξήσεων που επιδιώκουν οι αστυνομικοί, αλλά το χάσμα μεταξύ αυτού που θέλουν οι αστυνομικοί και αυτού που είναι έτοιμη να προσφέρει η πόλη είναι πολύ μεγάλο", σημείωσε ο Διοικητής της αστυνομίας Korey Shope.

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο είχε στην ουσία μια κλίμακα με δέκα στάδια.

Σύμφωνα με αυτά τα στάδια οι αστυνομικοί αρχίζουν από τα 53.322 $ και μπορεί να φτάσουν μέχρι τα 80.388 $.

Ένα χρόνο αργότερα, οι αστυνομικοί της Βενετίας κερδίζουν λιγότερα από κάθε άλλο υπάλληλο επιβολής του νόμου που εργάζεται σε κάποια από τις υπόλοιπες αστυνομικές υπηρεσίες της κομητείας.

«Ζητήσαμε περισσότερα από το μέσο όρο και καταλήξαμε στον μέσο όρο για τις υπηρεσίες επιβολής του νόμου της κομητείας Sarasota», είπε επίσης ο Shope, για τις φετινές διαπραγματεύσεις. Ο Άλαν Μπούλοκ, διευθυντής ανθρώπινου δυναμικού της πόλης και επικεφαλής διαπραγματευτής του συνδικάτου αρνήθηκε να σχολιάσει όσο βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις. Σημείωσε ότι η επόμενη διαπραγματευτική συνεδρίαση αναμένεται να γίνει την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου και είναι ανοιχτή για το κοινό.

*Ο βασικός μισθός για έναν νέο αστυνομικό στο τμήμα της Βενετίας είναι 53.332 $, περίπου 10.000 $ λιγότερο από άλλες υπηρεσίες επιβολής του νόμου στην κομητεία Sarasota.

Οι αστυνομικοί της Sarasota ξεκινούν από $63.135, στο North Port από 63.550 $ και στο Longboat Key $63.949.

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis