Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
14:19 | 29/12/2023

Στην Κοζάνη, ο Ευθύμιος Αβραμίδηςπυροσβέστης στο επάγγελμα, χαρίζει ζωή ως δωρητής μυελού των οστών, υπενθυμίζοντας ότι η ανθρωπιά είναι ό,τι πολυτιμότερο μπορούμε να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο.

Ο κ. Αβραμίδης δωρίζει αρχέγονα αιμοποιητικά κύτταρα που προέρχονται από τον μυελό των οστών, για να βοηθήσει όσους αντιμετωπίζουν σοβαρές ασθένειες, όπως αιματολογικές και ογκολογικές παθήσεις.

Διαβάστε επίσης

Όπως λέει ο ίδιος, στο πλαίσιο συνεντευξής τύπου που δόθηκε, το μεσημέρι της Πέμπτης 28/12, στα γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών “Γέφυρα Ζωής“,  η αναμονή για την εξέλιξη της υγείας του λήπτη αναστατώνει τις σκέψεις και τα συναισθήματα, ενώ, μόλις ειδοποιήθηκε ότι είναι συμβατός έδρασε άμεσα για να σώσει τον συνάνθρωπό του, έναν άντρα από την Ιταλία, ηλικίας 69 ετών. Ο κ. Αβραμίδης προτρέπει μάλιστα τους άλλους να γίνουν δωρητές, καθώς, όπως υποστηρίζει, πρόκειται για μία πολύ απλή διαδικασία που το αποτέλεσμα που δίνει όμως σε αποζημιώνει.

Δηλώσεις για την ευχάριστη εξέλιξη έγιναν κι από τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Κοζάνης  Πύραρχο Κωνσταντίνο Μαυροματίδη.

 

kozan.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis