Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
16:59 | 25/08/2023

Με τη μαζική συμμετοχή των Ενόπλων Δυνάμεων ενισχύονται οι προσπάθειες για την πρόληψη αλλά και την κατάσβεση των πυρκαγιών που τις τελευταίες μέρες πλήττουν την χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα ενεργά μέτωπα σε όλη την επικράτεια ενήργησαν και συνεχίζουν να επιχειρούν πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-215, πυροσβεστικά αεροσκάφη CL-415, πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL και ελικόπτερα CHINOOK.

Διαβάστε επίσης

Επίσης έχουν διατεθεί ομάδες του Σχεδίου «ΞΕΝΟΚΡΑΤΗΣ», Ομάδες του Σχεδίου ΔΕΥΚΑΛΙΩΝΑ, Προωθητές Γαιών, Ισοπεδωτές και Φορτωτές για δημιουργία αντιπυρικών ζωνών, υδροφόρα και βυτιοφόρα Οχήματα καθώς και γενικής χρήσης.

Τονίζεται δε πως περισσότερα από, 12.500 άτομα των Ενόπλων Δυνάμεων εμπλέκονται στις επιχειρήσεις πρόληψης και κατάσβεσης των πυρκαγιών σε όλη την επικράτεια, όπως τονίζεται από το ΓΕΕΘΑ. (σ.σ. ο αριθμός αφορά στη συμμετοχή του προσωπικού καθ' οιονδήποτε τρόπο στις εν λόγω επιχειρήσεις, π.χ. μεταξύ άλλων περιπολίες επιτήρησης από 5-10 χλμ στο σύνολο των στρατιωτικών εγκαταστάσεων στην επικράτεια, το τεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση αεροσκαφών και ελικοπτέρων, το προσωπικό των μηχανημάτων κλπ).

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Εικόνα
1

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis