Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
φωτογραφία με το Νικόλα Καρανικόλα και το Νίκο Κουτσογιάννη_veriotis
21:37 | 19/11/2023

Έπρεπε να συντονίσει την επαναλειτουργία της Σχολής, τις ημέρες που θρηνούσε για τον θάνατο του πατέρα του

Μια αναμνηστική φωτογραφία με το Νικόλα Καρανικόλα και το Νίκο Κουτσογιάννη βγήκε ο Διοικητής της Σχολής Αστυφυλάκων Αστυνόμος Α' Βασίλης Κεφτές

Διαβάστε επίσης

Η αλλαγή της πολιτικής σκυτάλης στον Δήμο Νάουσας συνέπεσε με την έναρξη του Τμήματος Δοκίμων, μετά από 10 ολόκληρα χρόνια, φέρνοντας χαμόγελα στην τοπική κοινωνία, η οποία θα δει πολλαπλά οφέλη κατά την άφιξη εκατοντάδων σπουδαστών στην Αστυνομική Ακαδημία. 

Πάντως, για τον Διοικητή του Τ.Δ.Α. μόνο εύκολη δεν ήταν η επαναλειτουργία της Σχολής, μιας και έπρεπε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα, να δώσει έναν τεράστιο αγώνα οργάνωσης και λειτουργίας. Ο Αγιασμός στέφθηκε με επιτυχία, με τους καλεσμένους και τους ανώτατους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. να τον συγχαίρουν για το έργο του.

Και όλα αυτά, όταν πριν από λίγο καιρό έχασε τον αγαπημένο του πατέρα.

Ο εκλιπών Χρήστος Κεφτές διετέλεσε πρόεδρος Πολυδεντρίου / Χαράδρας - Ελαφίνας και ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στα Πιέρια Όρη. 

Αξίζει να σημειωθεί πως έφυγε από την ζωή, μόλις λίγες ημέρες πριν τις δημοτικές εκλογές, με τους συμπολίτες του να τον αποχαιρετούν, τιμής ένεκεν, με εκατοντάδες σταυρούς προτίμησης. Πραγματικά, πολύ συγκινητικό...

Πηγή:  veriotis.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis