Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
woman-unsplash
08:44 | 20/08/2024

Η Αριέτα, η Μανουέλα και η Ντιάνα είναι τρεις από τις κοπέλες, με καταγωγή από την Κολομβία, που συνελήφθησαν μετά από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. σε κλαμπ στα Φηρά της Σαντορίνης. Οι άνδρες της Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θήρας, αξιοποίησαν πληροφορία που ήθελε το συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο να παρέχει «extra υπηρεσίες» για όποιον είχε... φουσκωμένο πορτοφόλι.

Κάπως έτσι, ομάδα αστυνομικών με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην τσέπη επισκέφτηκε το κλαμπ τα ξημερώματα της Κυριακής (18/8) και εκεί συνομίλησε με μία 32χρονη (σ.σ. Ελληνίδα, προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος), η οποία τους ενημέρωσε ότι υπάρχουν εντυπωσιακές κοπέλες από την Κολομβία που έναντι αμοιβής 200 ευρώ εκδίδονται σε ειδικό χώρο εντός του νυχτερινού καταστήματος. Ένας από τους αστυνομικούς, παριστάνοντας τον πελάτη, συμφώνησε και έδωσε 4 προσημειωμένα χαρτονομίσματα των 50 ευρώ σε μία καλλίγραμμη Λατίνα που τον προσέγγισε κατόπιν συνεννόησης με την 32χρονη.

Στη συνέχεια, οδήγησε τον αστυνομικό σε «κρυφό» δωμάτιο εντός του κλαμπ και ξεκίνησε να γδύνεται. Ήταν η στιγμής που ο αστυνομικός αποκάλυψε ότι δεν είναι πελάτης και ειδοποίησε τους συναδέλφους του, οι οποίοι απέκλεισαν τον χώρο και πέρασαν χειροπέδες στην 32χρονη αλλά και σε άλλα τέσσερα ακόμη καλλίγραμμα κορίτσια από την Κολομβία, οι οποίες εργάζονταν ως ιερόδουλες. Επίσης, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος μίας γυναίκας από τη Ρουμανία, για το αδίκημα της μαστροπείας αλλά και ως νόμιμη εκπρόσωπος του καταστήματος (σ.σ. απουσίαζε την ώρα που οι αστυνομικοί έκαναν την επιχείρηση).

Εκτός από τα προσημειωμένα 200 ευρώ, στον χώρο του καταστήματος βρέθηκαν άλλα 590 ευρώ που κατασχέθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ., ενώ η δικογραφία περιλαμβάνει πλήθος αδικημάτων.

Κώστας Παπαδόπουλος

flash.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis