Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ereyna
22:14 | 31/05/2024

Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με αίσθημα υπερηφάνειας, εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την επιτυχή εξιχνίαση κυκλώματος αρχαιοκαπηλίας από το Τμήμα Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Αρχαιοτήτων της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος. 

 

Διαβάστε επίσης

Από την ευρείας κλίμακας επιχείρηση που έλαβε χώρα την 23/5/2024 σε περιοχές του Νομού Αττικής, απετράπη η εμπορεία αρχαίων μνημείων και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί για τους οποίους σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, παράβαση της νομοθεσίας περί αρχαιοτήτων και περί όπλων. Παράλληλα σε κατ’ οικον έρευνες που έγιναν βρέθηκαν και κατασχέθηκαν αρχαιότητες ανεκτίμητης αξίας.

Η δράση αυτή αποτελεί αποτέλεσμα συστηματικής και επίμονης εργασίας, που απέδειξε την αφοσίωση και το υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού των συναδέλφων μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες προς όλους τους συναδέλφους που  συνέβαλαν σε αυτή την επιτυχία. Η προστασία της πολιτιστικής μας κληρονομιάς αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα και η συντονισμένη δράση και συνεργασία και με άλλες Υπηρεσίες  διασφαλίζει την ανεκτίμητη αξία των αρχαιοτήτων μας.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis