Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
22:14 | 27/10/2023

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε το τελευταίο διήμερο ο Πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», Βασίλης Στίγκας, κατά την επίσκεψη του στη Θεσσαλονίκη με αφορμή το πρόγραμμα του εορτασμού των Επετείων της 26ης και 28ης Οκτωβρίου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27ης Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της Κ.Ο. μας, Βασίλης Στίγκας, συνοδευόμενος από τους Βουλευτές Α’ και Β’ Θεσσαλονίκης, Ιωάννη Κόντη και Πέτρο Δημητριάδη επισκέφθηκαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης όπου είχαν συνάντηση με τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή, Υποστράτηγο κ. Χρήστο Μπουλούμπαση.

Διαβάστε επίσης

Ενόψει της Εθνικής Επετείου, αντάλλαξαν ευχές με τα στελέχη της Αστυνομίας ευχαριστώντας τους για το τεράστιο κοινωνικό έργο που προσφέρουν. Οι συναντήσεις και οι συζητήσεις δεν περιορίστηκαν μόνο στην ανταλλαγή ευχών, αλλά τέθηκαν και ζητήματα που απασχολούν την επιχειρησιακή δράση της ΕΛ.ΑΣ..

Στη συνέχεια ο κ. Στίγκας, με την αντιπροσωπεία των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ», επισκέφθηκαν την Περιφερειακή Πυροσβεστική Διοίκηση Κεντρικής Μακεδονίας, την Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Νομού Θεσσαλονίκης και την Διοίκηση του 3ου Πυροσβεστικού Σταθμού Θεσσαλονίκης.

Συναντήθηκε με τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Υποστράτηγο Κώστα Δαδούδη, τον Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλονίκης, Αρχιπύραρχο Θεόδωρο Κοσμίδη και τον Διοικητή του 3ου Σταθμού Θεσσαλονίκης, Πύραρχο Παναγιώτη Μπαθρέλλο.

Ο Πρόεδρος των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» τόνισε -μεταξύ άλλων- χαρακτηριστικά:

«Τα στελέχη της Πυροσβεστικής, έχουν αποδείξει ακόμα και μέσα στην περίοδο της παρατεταμένης οικονομικής κρίσης, πως βάζουν πάνω απ’ όλα το καθήκον, με υψηλό αίσθημα ευθύνης προς την Πατρίδα και το κοινωνικό σύνολο».

Οι «ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ» τονίζουν ότι η κυβέρνηση οφείλει να σταθεί έμπρακτα στο πλευρό των Σωμάτων Ασφαλείας, συμβάλλοντας ώστε να δημιουργηθούν οι καλύτερες δυνατές συνθήκες εργασίας και ζωής για τους ανθρώπους της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis