Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
Στεφανίδη
21:44 | 04/03/2024

Επέστρεψε στην Αθήνα η Κατερίνα Στεφανίδη με την 7η θέση και άλμα στα 4.55 από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στη Γλασκώβη. Η «χρυσή» Ολυμπιονίκης του Ρίο ντε Τζανέιρο αγωνίστηκε έχοντας προσβληθεί από ίωση εξαιτίας της οποίας δεν ήταν σε θέση να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο. Εξάλλου, έμεινε απροπόνητη για δέκα ημέρας λόγω της ίωσης. 

Την παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2017 και τον προπονητή της, Μίτσελ Κρίερ, υποδέχθηκε στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα. Η Σοφία Σακοράφα είχε την ευκαιρία να συγχαρεί την Κατερίνα Στεφανίδη για την παρουσία της στη διοργάνωση και να της ευχηθεί καλή συνέχεια στη θερινή περίοδο.

Διαβάστε επίσης

Η Κατερίνα Στεφανίδη εξήγησε με δηλώσεις της: «Επιλέξαμε να αγωνιστώ με 14 διασκελισμούς γιατί θεωρήσαμε θα ήταν ρίσκο να μπω με 16 διασκελισμούς, μετά την περιπέτεια που είχα με την υγεία μου. Έμεινα αρκετές ημέρες έξω και ήμουν αρκετά επιρρεπής σε κάποιον τραυματισμό. Είχα ένα καλό άλμα στα 4,65 μ. και θα μπορούσα να έχω περάσει αυτό το ύψος. Είμαι χαρούμενη που αγωνίστηκα και θα μπω στην προετοιμασία για τον ανοιχτό υγιής». 

Η Κατερίνα Στεφανίδη θα μείνει στην Ελλάδα μέχρι την Παρασκευή (8/3), ενώ μία ημέρα νωρίτερα την Πέμπτη θα παραστεί στην τελετή ορκωμοσίας αξιωματικών εν ενεργεία Ολυμπιονικών. 

 

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis