Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
15:19 | 25/01/2024

Στον Ανακριτή οδηγήθηκε την Τετάρτη (24/1), 63χρονος Ρομά, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή, κατά τη διάρκεια επισκεπτηρίου στις Φυλακές Δομοκού, προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά στον 28χρονο γιο του που εκτίει ποινή φυλάκισης δεκαοχτώ (18) μηνών για κλοπή.

Τα ναρκωτικά και συγκεκριμένα δύο συσκευασίες μεικτού βάρους 4,5 γραμμαρίων ηρωίνης και 2,2 γραμμαρίων τριμμένων χαπιών (σούμπο), ήταν επιμελώς κρυμμένα στη φόδρα ενός παντελονιού που προοριζόταν για τον φυλακισμένο και εντοπίστηκαν από τους εξωτερικούς φρουρούς.

Διαβάστε επίσης

Τόσο στους αστυνομικούς του ΑΤ Δομοκού που τον συνέλαβαν και σχημάτισαν τη δικογραφία, όσο και σε Ανακριτή και Εισαγγελέα, ο 63χρονος υποστήριξε ότι δε γνώριζε για το περιεχόμενο των αποσκευών, καθώς τις είχε ετοιμάσει η νύφη του, καθ’ υπόδειξη του 28χρονου, μαρτυρία που επιβεβαίωσε και ο τελευταίος.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, τελικά ο 63χρονος αφέθηκε ελεύθερος με τους περιοριστικούς όρους, της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης μία φορά το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα κατοικίας του, ενώ ο 28χρονος επέστρεψε στο κελί του και από το αποτέλεσμα της νέας δίκης - όταν αυτή οριστεί - θα προστεθεί στην ποινή του.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis