Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
ντουμπαι περιπολικα
20:16 | 21/10/2024

Η αστυνομία του Ντουμπάι ανακοίνωσε την προσθήκη του κορυφαίου ηλεκτρικού σεντάν Air GT της Lucid Air στο στόλο των οχημάτων της που χρησιμοποιεί για περιπολίες.

Νωρίτερα φέτος, η αστυνομία απέκτησε ένα Tesla Cybertruck, ένα Zeekr 001 και ένα Lotus Eletre SUV, όλα ηλεκτρικά. Το πρώτο EV όχημα που εντάχθηκε στο στόλο της αστυνομίας του Ντουμπάι ήταν το Hongqi E-HS9 τον Οκτώβριο του 2022.

Διαβάστε επίσης

Ο Faisal Sultan, αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Lucid για τη Μέση Ανατολή, παρέδωσε το όχημα στον αρχηγό της αστυνομίας του Ντουμπάι, αντιστράτηγο Abdullah Khalifa Al Marri.

Ο Faisal Sultan σχολίασε σχετικώς"Είμαστε υπερήφανοι που υποστηρίζουμε τις προσπάθειες της αστυνομίας του Ντουμπάι να επεκτείνει τον στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων της. Με το πρόσφατο άνοιγμα του πρώτου μας εκθεσιακού χώρου λιανικής πώλησης στο εμιράτο, που βρίσκεται στο City Walk, ανυπομονούμε να επεκτείνουμε τις δραστηριότητές μας στο Ντουμπάι".

Η πρωτοβουλία ευθυγραμμίζεται με τη Στρατηγική Ποιότητας Ζωής 2033 του Ντουμπάι, η οποία στοχεύει στην υιοθέτηση προηγμένων τεχνολογιών και συστημάτων που υποστηρίζουν τη βιώσιμη ανάπτυξη, στη μείωση των εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα και στη χρήση καθαρής ενέργειας για τις καθημερινές λειτουργίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στον στόλο οχημάτων της αστυνομίας έχει προστεθεί προσφάτως και το plug-in υβριδικό μοντέλο Tiggo 8 της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας Chery.

www.topgeargreece.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis