Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
hk
22:31 | 15/07/2024

Οι συνεντεύξεις για τη θέση του αρχηγού της αστυνομίας του Λος Άντζελες ξεκίνησαν πριν από εβδομάδες, αλλά δεν έχει ακόμη ειπωθεί ακριβώς πόσοι υποψήφιοι έχουν υποβάλει αίτηση.

Σε απάντηση σε έρευνα των Los Angeles Times, η Αστυνομική Επιτροπή επιβεβαίωσε μόνο ότι υπήρχαν «περισσότεροι από 25» υποψήφιοι από όλη τη χώρα.

Διαβάστε επίσης

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων έληξε στα τέλη του περασμένου μήνα, ενώ οι αρχικές συνεντεύξεις με τους υποψηφίους ξεκίνησαν λίγες μέρες αργότερα.

Ανάμεσα σε αυτούς που έχουν επιβεβαιώσει στους Times ότι έχουν υποβάλει αίτηση ή ότι σκόπευαν να υποβάλουν αίτηση περιλαμβάνονται ο Blake Chow, ο οποίος επιβλέπει τις ειδικές επιχειρήσεις του LAPD, ο Αναπληρωτής Αρχηγός Emada Tingirides, διοικητής του South Bureau του τμήματος, ο Αναπληρωτής Αρχηγός Donald Graham, ο οποίος ηγείται του Γραφείου Υπηρεσιών Διέλευσης· και ο Robert Arcos, πρώην αναπληρωτής επικεφαλής του LAPD που εργάζεται για το γραφείο του εισαγγελέα της περιοχής.

Ο Art Acevedo, ο οποίος έχει υπηρετήσει ως αρχηγός της αστυνομίας στο Χιούστον και το Μαϊάμι, θεωρείται επίσης υποψήφιος. Πρώην αστυνομικοί ηγέτες από τη Νέα Υόρκη και το Σιάτλ λέγεται ότι υπέβαλαν αίτηση.

Η αναζήτηση ξεκίνησε με τη συνταξιοδότηση του πρώην αρχηγού Michel Moore τον Φεβρουάριο.

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis