Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
07:59 | 08/10/2023

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, μίλησε στην πρωινή εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» για τη συμπλοκή ανηλίκων στην πλατεία Συντάγματος αλλά και για την έξαρση της βίας μεταξύ των ανηλίκων.

Δεν έχουν τέλος τα επεισόδια με πρωταγωνιστές ανήλικους που κλιμακώνονται το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης

Ακόμα ένα περιστατικό βίας μεταξύ ανηλίκων σημειώθηκε στο κέντρο της Αθήνας και μάλιστα πάνω στην πλατεία Συντάγματος.

Το χρονικό

Στο επεισόδιο συμμετείχαν δεκάδες ανήλικοι που συγκεντρώθηκαν στην πλατεία και άρχισαν να επιτίθενται ο ένας στον άλλον για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Τα μέλη αντίπαλων συμμοριών ρίχνουν γροθιές και κλωτσιές, με την επίθεση να γίνεται μπροστά στα μάτια των περαστικών που περνούσαν από το σημείο.

Ερωτήματα για την εγκυρότητα του βίντεο

Μιλώντας στην εκπομπή Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, είπε πως τα τελευταία χρόνια στο κέντρο της Αθήνα υπάρχει έντονη παρουσία της αστυνομία αλλά έτυχε να μην υπάρχουν χτες αστυνομικές δυνάμεις.

«Δεν έχει καταγγελθεί κάτι ακόμα. Το βίντεο φαίνεται αληθινό αλλά δεν ξέρουμε ακόμα γιατί μπορεί να στήθηκε από τα παιδιά για το TikTok, για παράδειγμα. Η βία και η επιθετικότητα είναι διάχυτη στην εποχή μας. Δεν έχουμε ακόμα τη χρονική στιγμή που έγινε το περιστατικό γιατί δεν υπάρχει ακόμα καταγγελία. Πρέπει να προστατέψουμε τη νεολαία μας και δεν είναι εικόνα αυτή. Θα έπρεπε να υπήρχε αστυνομία εκεί και πρέπει να δούμε γιατί δεν υπήρχε εκείνη την ώρα».

megatv.com

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis