Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
1
08:14 | 22/02/2023

Σήμα κινδύνου έχει αποστείλει η τοπική ΕΛ.ΑΣ. προς το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, κρούοντας το καμπανάκι του κινδύνου εν όψει του τριημέρου και της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Σύμφωνα με κύκλους της τοπικής ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει σοβαρός κίνδυνος επεισοδίων για το ερχόμενο Σαββατοκύριακο στην Πάτρα, εξαιτίας μιας «διαβολικής» σύμπτωσης που πονοκεφαλιάζει τα στελέχη της Ασφάλειας.

Διαβάστε επίσης

Το Πατρινό Καρναβάλι που φέτος αναμένεται να έχει την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα των τελευταίων ετών εξαιτίας της τριετούς ακύρωσης των παρελάσεων και της πανδημίας, πέφτει με το ντέρμπι των αιωνίων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο ποδόσφαιρο.

Το γεγονός αυτό αυξάνει τους κινδύνους επεισοδίων και για οπαδικά κίνητρα, σε ένα Σαββατοκύριακο που η Πάτρα θα βουλιάζει από τον κόσμο, με την κατάσταση να είναι έτσι και αλλιώς ιδιαίτερα δύσκολη για την Αστυνομία.

Το σήμα που έχει αποσταλεί πέρα από την ενίσχυση της αστυνομικής δύναμης έχει σκοπό και στο να δοθούν πληροφορίες από τα κεντρικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να κατέβουν οπαδοί των δύο ομάδων από την Αθήνα στην Πάτρα όχι φυσικά για να διασκεδάσουν στο Πατρινό Καρναβάλι, αλλά για να συγκρουστούν μεταξύ τους και να προκαλέσουν επεισόδια.

Κάτι που φυσικά θα είναι το χειρότερο σενάριο για την πρωτεύουσα του καρναβαλιού, καθώς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα φέρει έκτροπα που όχι μόνο θα αμαυρώσουν την διοργάνωση, αλλά και θα προκαλέσουν ζημιές σε καταστήματα της πόλης.

Ο νους όλων, άλλωστε, μετά από αυτή την διαβολική σύμπτωση, ταξιδεύει στο 2003, στα επεισόδια που είχαν γίνει τότε μεταξύ οπαδών που είχαν έρθει από την Αθήνα στην καρναβαλική Πάτρα και είχαν συγκρουστεί μεταξύ τους, με αφορμή έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. 

patrasevents.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis