Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Εικόνα
11:33 | 26/09/2024

Η βόμβα των κενών θέσεων στις Στρατιωτικές Σχολές της χώρας έχει ενεργοποιηθεί τα τελευταία χρόνια και φέτος εξερράγη! Ας ελπίσουμε ότι οι «εκρήξεις» δεν θα συνεχιστούν…Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και δεν επιδέχονται αμφισβήτηση. Η Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων είχε θέσεις για 307 σπουδαστές. Την επέλεξαν μόλις 77!

Ο αριθμός είναι τρομακτικός και όλοι όσοι γνωρίζουν την πραγματικότητα των στρατιωτικών σχολών ,ανέμεναν ότι θα υπάρξουν και παραιτήσεις. Πόσες είναι αυτές;

Διαβάστε επίσης

Το Δίκτυο Ελέυθερων Φαντάρων ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ σε ανακοίνωση του κάνει λόγο για τρεις παραιτήσεις πρωτοετών. Μόνο που οι πληροφορίες που έρχονται από τη ΣΣΕ κάνουν λόγο για διψήφιο αριθμό που ξεπερνά τους 20! Το ΓΕΣ γνωρίζει κάτι;

Άλλες χρονιές ο αριθμός αυτός θα κρινόταν αναμενόμενος. Φέτος όμως με 77 σπουδαστές να περνούν την πύλη της ΣΣΕ, ακόμη και 10 παριατήσεις ,πονάνε πολύ.

Το χειρότερο όλων είναι πως στα «υψηλά κλιμάκια» δεν έχει ακόμη σημάνει συναγερμός. Όλοι αποδέχονται το πρόβλημα αλλά κανείς δεν προτείνει λύση. Βρισκόμαστε στο στάδιο …της επεξεργασίας λύσεων και όλοι γνωρίζουμε πολύ καλά τι σημαίνει αυτό στην Ελλάδα.

Ο «μικρότερος στρατός» που οι δανειστές ήθελαν στην Ελλάδα, γίνεται όπως φαίνεται πραγματικότητα. Όποιος θέλει μπορεί να συνδυάσει τον «μικρότερο στρατό» με τα όσα συμβαίνουν στα ελληνοτουρκικά.

Πηγή:  militaire.gr

Policenet.gr © | 2024 Όροι Χρήσης.
developed by Pixelthis